×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 02:32

Γήπεδο μπάσκετ και αντρική ομάδα η Άνω Μερά της Μυκόνου!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου της Μυκόνου Κώστα Κουκά, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, διαγωνισμό αναμένεται να προκηρύξει το νησί της ανέμων, για την ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ, στην περιοχή της Άνω Μεράς, το οποίο μέχρι σήμερα έχει μείνει ανεκπλήρωτο, ενώ πολύ πιθανό είναι να δημιουργηθεί και αντρική ομάδα μπάσκετ με πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στις εθνικές κατηγορίες.

Το γνωστό πρόβλημα του κλειστού γυμναστηρίου στο νησί της Μυκόνου στην περιοχή της Άνω Μεράς, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά σιγά – σιγά, μετά τα λεγόμενα του Δημάρχου του νησιού Κώστα Κουκά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο News 24/7.  Το έργο ως γνωστό, παραμένει σε πρώιμο στάδιο, καθώς οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό, ζήτημα το οποίο έχει τεθεί επί τάπητος αρκετές φορές μέσα από το Sportcyclades.gr και το οποίο τελικά από ότι φαίνεται θα πάρει το δρόμο του.

Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί και η αντίστοιχη αντρική ομάδα μπάσκετ της Άνω Μεράς, η οποία θα πλαισιώσει την ήδη υπάρχουσα ομάδα του ΑΟ Μυκόνου που ηγείται του συγκεκριμένου σπορ στο νησί, αλλά και του ΓΣ Μυκόνου, που διαθέτει αγωνιστικά τμήματα ακαδημιών.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ. Κουκά η Μύκονος μπορεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την δημιουργία της αντρικής ομάδας μπάσκετ και γιατί όχι αυτή με τη σειρά της να μην πρωταγωνιστήσει σε εθνικό επίπεδο.

Το μέρος της συνέντευξης που αφορά τα προαναφερθέντα είναι το εξής:

«Είναι αλήθεια πως καταφέραμε και ξεκολλήσαμε αυτό το έργο που χρόνιζε για δεκαετίες, όπως άλλωστε ξεμπλοκάραμε την ολοκλήρωση των έργων στο Νέο Λιμάνι. Τα θεμέλια καθώς και ο σκελετός είχαν κατασκευαστεί εδώ και χρόνια, ύστερα από δωρεά μιας σπουδαίας Μυκονιάτισας της Παναγιώτας Χανιώτη, αλλά δυστυχώς δεν αποπερατώθηκε ποτέ, για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Εμείς καταφέραμε και ολοκληρώσαμε όλες τις κατάλληλες τεχνικές μελέτες και σύντομα θα προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αποπεράτωσή του. Οι πόροι είναι αποκλειστικά του Δήμου Μυκόνου, από τα τέλη που εισπράττει και τους εξοικονομούμε από άλλες δραστηριότητες.

Το κλειστό γυμναστήριο είναι κάτι που λείπει από το νησί και πιστεύω θα συμβάλλει καταλυτικά στο να φτιάξουμε καλές ακαδημίες μπάσκετ και όχι μόνο, γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά στο νησί (είμαστε από τους δήμους με τους νεότερους μέσους όρους ηλικίας), αλλά και γιατί μπορούμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση, ώστε να φτιάξουμε αντρική ομάδα, που γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσει και σε εθνικές κατηγορίες. Επιπλέον, συντηρούμε και αναβαθμίζουμε σημαντικά όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είχαν για πολλά χρόνια εγκαταλειφθεί».

Τέλος εντύπωση προκαλεί πως ο κ. Κουκάς δεν αναφέρει ποια αντρική ομάδα θα δημιουργηθεί στο νησί της Μυκόνου, δίνοντας την εντύπωση στους αναγνώστες της συγκεκριμένης συνέντευξης, που δεν γνωρίζουν πολλά από το Κυκλαδίτικο Μπάσκετ, ότι το νησί δεν διαθέτει άλλη ομάδα σε αντίστοιχο πρωτάθλημα, πράγμα που δεν ισχύει βέβαια καθώς ο ΑΟ Μυκόνου βρίσκεται ήδη στο χώρο αυτό.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares