Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 23:18

Μένει ο Δρόσος, παρελθόν ο Μυρθιανός

Την παραμονή στην ομάδα του νεαρού αμυντικού  Ανδρέα Δρόσου ανακοίνωσε ο Πανθηραϊκός, ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης Μυρθιανός αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Σαντορίνης.

Θυμίζουμε ότι η Θύελλα Καμαρίου είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για το δανεισμό του Δρόσου, ωστόσο, όπως φαίνεται ο παίκτης είναι στα πλάνα του Γιώργου Αρχοντάκη και θα παραμείνει στους μπλε.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανθηραϊκού, αναφέρει:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι ο Ανδρέας Δρόσος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Σωματείου μας και την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός αθλητής, που προέρχεται από την ακαδημία του Αθλητικού Κέντρου Playland και από τα τμήματα υποδομής του Πανθηραϊκού, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα μας, και με τη σύμφωνη γνώμη Διοίκησης και Προπονητή, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου την προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά, σε ηλικία 16 ετών κατέγραψε 3 συμμετοχές.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία.

Όσο αφορά τον Μυρθιανό, η ΑΕ Μυλοποτάμου ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου μπακ.

Αναλυτικα, η ανακοινωση

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, προχώρησε η ομάδα μας, με την απόκτηση του Δημήτρη Μυρθιανού.

Ο 22χρονος (γεννηθείς 13/8/1995), Ρεθυμνιώτης αριστερός μπακ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου με την φανέλα της Δόξας Κατοτοπιάς, καθώς και στον Πανθρακικό και Πανθηραϊκό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares