Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 12:09

Σεμινάριο Παιδικού Ποδοσφαίρου για τους προπονητές

Όπως πέρυσι στην Πάρο, έτσι και φέτος η ακαδημία Gerards-Papadakis Soccer Academy με τη στήριξη των φορέων θα διοργανώσουν σεμινάριο παιδικού ποδοσφαίρου, όπου θα συμμετέχουν προπονητές από όλη την Ελλάδα.

Ο προπονητής του Νηρέα, Μιχάλης Παπαδάκης που ανήκει στο τιμ Gerards-Papadakis Soccer Academy θα είναι ένας από τους Κυκλαδίτες που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κυκλάδων καλεί όσα μέλη του έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν επίσης, καθώς έχει ως αντικείμενο σοβαρά θέματα που αφορούν τις μικρές ηλικίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:   

Η ακαδημία Gerards-Papadakis Soccer Academy σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης , την ΔΕΠΑΝΑΛ , τον Σύνδεσμο Προπονητών Ηρακλείου και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου όπως και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου διοργανώνουν σεμινάριο παιδικού ποδοσφαίρου στις 7-8 Ιουλίου 2017 στα πλαίσια του Eugenios Gerards Soccer Camp στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου και στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/7/2017

Ώρα έναρξης σεμιναρίου την Παρασκευή  7/7/2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου είναι 09:30 πμ με ώρα λήξης την 14:00 μμ. Το απόγευμα από τις 17:00 έως τις 20:30 θα γίνει  παρακολούθηση προπονήσεων του καμπ. Μόλις τελειώσει η παρακολούθηση των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί πρακτική άσκηση στο Παγκρήτιο Στάδιο με ώρα έναρξης 21:00 μμ και ώρα λήξης 22:30 μμ όπου θα λάβουν μέρος  οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/7/2017

Ώρα έναρξης σεμιναρίου το Σάββατο 8/7/2017 στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου είναι  10:00 πμ με ώρα λήξης την  14:00 μμ.

Ομιλητές του σεμιναρίου είναι οι εξής :

  • ØΧουάν Ραμόν Ρότσα , Προπονητής Ποδοσφαίρου.
  • ØΑλέξης Σπυρόπουλος ,  Δημοσιογράφος.
  • ØΜανώλης Παπαδάκης , Υπεύθυνος ακαδημίας Gerards-Papadakis SoccerAcademy-Προπονητής εξειδικευμένης προπόνησης τεχνικής.
  • ØΙωάννης Ζαϊμάκης  , Καθηγητής και πρόεδρος τμήματος κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και  μέλος της επιτροπής ακαδημαϊκής εποπτείας του μεταπτυχιακού προγράμματος «Αθλητικές Σπουδές » στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο .
  • ØΣταύρος Λέτσας ,  Διοικητικός υπεύθυνος ΠΑΕ ΑΕΚ.
  • ØΒαγγέλης Λάππας ,  Προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας AL DHAFRA FCτου Άμπου Ντάμπι.
  • ØΕιρήνη Ρέρα, Ψυχολόγος MSC της ΠΑΕ ΠΑΟΚ –Ειδίκευση Αθλητικής Ψυχολογίας.
  • ØΔημήτρηςΤσιράκος ,  Διδάκτορας Αθλητικών Επιστημών του The Manchester Metropolitan University.
  • ØΓεώργιος Παπαδοπούλης , Χειρούργος Ορθοπεδικός-Αθλητίατρος.

 Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κόστος για την συμμετοχή στο σεμινάριο  είναι 50 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει DVD disc με τις παρουσιάσεις  , usb stick με τις ομιλίες των εισηγητών , δίπλωμα συμμετοχής , καρτελάκι εισόδου με τα στοιχεία σας, αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους προπονητές το οποίο θα σταλεί με e-mail ,  notepad για τις σημειώσεις σας και πλούσιο coffee break.

 Η εγγραφή για το σεμινάριο μπορεί να γίνει μέσα από το site gerardscamp.com  στην ενότητα «Σεμινάριο Παιδικού Ποδοσφαίρου» όπως και τηλεφωνικά στο 6941571901.

tgighjsdasds.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ελεύθερος ο Σάντα Στην Κόρινθος 2006 ο Ντένις Σάντα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares