×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 16:06

Η πρωτοτυπία της Κιβωτού Οίας, το ευχαριστώ και ο Χούτος

Όποιος νομίζει ότι η μαγική Οία της Σαντορίνης, είναι μόνο ομορφιά, ηλιοβασίλεμα και τοπ τουριστικός προορισμός κάνει λάθος, καθώς εκεί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πασχίζουν να κρατήσουν ανέγγιχτη την αυθεντικότητα του τόπου.

Ο Πάτερ Νικόλαος, ο ποιμενάρχης της Ενορίας Οίας, είναι ένας από τους ανθρώπους που μέσα από την εκκλησία συμβάλει ιδιαίτερα σημαντικά στην διατήρηση των ισορροπιών.

Η Κιβωτός Οίας είναι ένας πολύτιμος οργανισμός και αποτελεί «φάρο» για τους νέους. Οι δράσεις της είναι πολλές, αλλά εμείς θα σταθούμε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα που έχει υιοθετήσει ο Πατέρας Νικόλαος και σχετίζεται καθαρά με το ποδόσφαιρο.

Μικρός ηλικιακά ο πάτερ με φρέσκιες ιδέες έπιασε τον παλμό των παιδιών και των Νέων, δίνοντας μία δίοδο για να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Επέλεξε τον πλέον κατάλληλο, τον γνωστό σε όλους μας Ντέμη Ζώνα, που εκτός της μεγάλη καριέρα που έχει να επιδείξει, έχει μεγάλες περγαμηνές γύρω από το ήθος που τον διακατέχει… Συνεπώς ήταν ο καταλληλότερος για το πλάνο του πάτερ Νικόλαου, αφού για όσους δε γνωρίζουν ο Ντέμης Ζώνας είναι και διπλωματούχος προπονητής.

Στο λίγο διάστημα που υπάρχει ποδοσφαιρικά η Κιβωτός, έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα ιδιόκτητο γήπεδο 5χ5 και να διατηρεί 3 τμήματα ακαδημιών και 1 τμήμα Γυναικών. Ο Ντέμης Ζώνας και οι αθλητές του έχουν μία ξεχωριστή σχέση και αυτό αποτυπώθηκε και στο πρώτο τουρνουά που συμμετείχε η Κιβωτός Οίας, που ήταν το «Tinos Cup».

Προσωπικά έγινα μάρτυρας ενός μηνύματος από μικρό αθλητή, ο οποίος έδινε εξετάσεις και πέτυχε. Η πρώτη του ενέργεια ήταν να στείλει ένα μήνυμα στον προπονητή του, το οποίο έλεγε: «Κοουτς πέρασα στο μάθημα για σένα και τον πατέρα Νικόλαο»… Νομίζω αυτό τα λέει όλα.

AKADIMIA TINOS

Το ευχαριστώ

Μιλώντας με τον Ντέμη Ζώνα, καταλάβαμε αμέσως πόσο πολύ έχει αγκαλιαστεί από όλους αυτή η προσπάθεια. Ο ιδιος όταν μιλά για την Κιβωτό, πραγματικά φαίνεται να το ζει στο έπακρο: «Η Κιβωτός Οίας είναι κομμάτι της Ενορίας Οίας. Έχει 5χ5, τρία τμήματα ακαδημίας και Γυναικεία ομάδα. Στόχος είναι η διασκέδαση, η άσκηση, η ψυχαγωγία και η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων», είπε ο Ντέμης Ζώνας που χαρακτήρισε τη Κιβωτό πρότυπο, ενώ ευχαρίστησε μιλώντας με θερμά λόγια: « Η Κιβωτός είναι πρότυπο για τα δεδομένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στο κόσμο που ήρθε μαζί μας και βέβαια στους ποδοσφαιριστές που κόσμησαν με ήθος και αγωνιστικότητα το τουρνουά της Τήνου. Νιώθω περήφανος για όλη αυτή τη προσπάθεια και τυχερός που είμαι κομμάτι της».

AKADIMIA TINOS TRAPEZI

Τουρνουά με Λάμπρο Χούτο

Η φιλία του Ντέμη Ζώνα με τον Λάμπρο Χούτο είναι γνωστή σε εμάς που ασχολούμαστε με τον χώρο. Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και της Ίντερ, θέλει να προσφέρει και αυτός με τη σειρά του σε αυτή τη προσπάθεια και αναμένεται να δώσει τοπ παρών στο πρώτο τουρνουά της Κιβωτού που αναμένεται να γίνει μεταξύ 4 και 7 Ιουλίου.

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε τον Αντώνη Φώσκολο για το Tinos Cup, δήλωσε ανυπόμονος για το επερχόμενο τουρνουά της Οίας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Φώσκολο και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση καθώς και τους συνδιοργανωτές (ΠΑΣ Τηνου και Δημο Τήνου). Βέβαια… και το spotcyclades.gr  που ήταν και πάλι σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον αθλητισμό των Κυκλάδων... θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στο πάτερ Νικόλα και στην ενορία της Οίας που με τιμά που έχω ρόλο στο πολύ σημαντικό έργο στη δημιουργία ακαδημίας. Πλέον ανυπομονώ για τη διοργάνωση του δικού μας τουρνουά στην Oία 4-7 Ιουλίου, παρουσία του διεθνή ποδοσφαιριστή και φίλου Λάμπρου Χούτου... Ευχή μου να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο».

19578709_570711879982986_477217545_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares