Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 18:35

Τα αγωνιστικά τμήματα συντηρούνται αποκλειστικά από τους χορηγούς μας

Αρκετά τα θέματα που συζητήθηκαν στη Τακτική Γενική συνέλευση του ΠΑΣ Νάξου που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του naxos mini soccer, το Σάββατο 24/6.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν έντονα είναι το θέμα με την ασάφεια που πλανάται σχετικά με το οικονομικό καθεστώς που υπάρχει σ τις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Εκεί αποφασίστηκε να δημοσιευθεί η ακόλουθη ανακοίνωση, μέσα από την οποία γίνεται σαφές ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου δεν ανήκουν στο καθεστώς συνδρομών των ακαδημιών και όλα τα έξοδα τους καλύπτονται από τους χορηγούς και τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, διαπιστώνει ότι υπάρχει σύγχυση σχετικά με το οικονομικό καθεστώς που επικρατεί στην ομάδα, και συνεπώς εξηγεί:

Η ομάδα αποτελείται από δυο σαφώς διακριτά τμήματα. Το πρώτο είναι το τμήμα των ακαδημιών, το οποίο αφορά παιδιά μέχρι 12 ετών, και υπάγεται στην ιδιωτική επιχείρηση του κου Μαράκη Πέτρου, ο οποίος εισπράττει τη μηνιαία αμοιβή του για κάθε παιδί που προπονεί τρεις φορές την εβδομάδα στο mini soccer 5X5.

 Ένας άνθρωπος που στήνει από το μηδέν μια επιχείρηση με δικά του έξοδα, τη συντηρεί με δικά του έξοδα, εργάζεται σε αυτήν νυχθημερόν, πληρώνει φόρους και ασφαλιστικά ταμεία, χρειάζεται πραγματικά να εξηγήσουμε γιατί αμείβεται από την επιχείρηση αυτή;

Τελείως διακριτά από οικονομικής άποψης είναι τα αγωνιστικά τμήματα, όπου ποδοσφαιριστές άνω των 10 ετών, προερχόμενοι από την ακαδημία, συγκροτούν ομάδες, που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.

Οι ποδοσφαιριστές των αγωνιστικών τμημάτων προπονούνται δυο φορές την εβδομάδα στο δημοτικό στάδιο Νάξου. Τα αγωνιστικά τμήματα συντηρούνται οικονομικά από χορηγίες επαγγελματιών του νησιού.

Οι ποδοσφαιριστές των αγωνιστικών τμημάτων δεν επιβαρύνονται με καμία, μηνιαία ή άλλη, οικονομική συνδρομή.

Ο κος Πέτρος Μαράκης προπονεί όλες τις ομάδες υποδομών (φέτος 4 συνολικά), συνοδεύει όλες τις αποστολές, κοουτσάρει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σε βάρος του προσωπικού του ελεύθερου και μη χρόνου, χωρίς να εισπράττει ούτε ένα ευρώ, και με μόνο αντάλλαγμα τη δυνατότητα που προσφέρει στα παιδιά της ακαδημίας του να συνεχίσουν την πορεία τους στο ποδόσφαιρο, και το καλό όνομα της ομάδας που ουσιαστικά αυτός δημιούργησε.

ΠΑΣ Νάξου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares