Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 14:55

Ο Α.Ο. Μυκόνου έχει φτιάξει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα [vid]

Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας βρέθηκε στο Λουτράκι για την τελετή λήξης του 3ου τουρνουά Ατρόμητος Soccer Schools, όπου και παρέδωσε την τιμητική πλακέτα, για τον Σταμάτη Δακτυλίδη, που την παρέλαβε ο υιός του Δαμιανός.

Κατά τη διάρκεια των απονομών, ο Άρης Γάτας πήρε το λόγο, τονίζοντας το σημαντικό έργο που γίνεται στον ΑΟ Μυκόνου, επαινώντας παράλληλα τη προσπάθεια που γίνεται ειδικά στις ακαδημίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook αναφέρθηκε για τις ακαδημίες του Α.Ο. Μυκόνου, γράφοντας:

«Πίσω από την βιτρίνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και επιτελούν έργο τεράστιας αξίας καθώς ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής ,δηλαδή με παιδιά... Ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ μπορεί να μην είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες σε επίπεδο ανδρών αλλά έχει καταφέρει να φτιάξει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα... Όλοι εσείς οι Μυκονιάτες που εμπιστεύεστε τα παιδιά σας πρέπει να νιώθετε τυχεροί αλλά και να είστε υπερήφανοι για αυτό που κατόρθωσαν με μεράκι να φτιάξουν άνθρωποι στην ομάδα. Μια Ακαδημία ποδοσφαίρου πρότυπο, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τα είδα με τα μάτια μου στο τουρνουά ακαδημιών του Ατρόμητου στο Λουτράκι. Μου θύμισε την ακαδημία της Άντερλεχτ στο Βέλγιο αλλά και αυτή του Άγιαξ στην Ολλανδία ο τρόπος που λειτουργούσαν τα Μυκονιατόπουλα εντός και εκτός γηπέδου. Θερμά συγχαρητήρια, πρόεδρε Αλέκος Κουκάς γράφεις ιστορία και είμαι πολύ υπερήφανος και προσωπικά και για αυτό σου το επίτευγμα, μακριά από τους νταραβερτζήδες και τα λαμόγια του χώρου, με στόχο το κοινό καλό αφήνεις τεράστια παρακαταθήκη όχι μόνο στον αθλητισμό των Κυκλάδων αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο .Εύγε!!!».

Φυσικά δεν έλειψε η σέλφι με τον Πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου, Αλέξανδρο Κουκά και τον Γενικό Αρχηγό, Πέτρο Γιαβρούτα

19668163_1908452402502134_1301694844_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares