Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 20:36

Έκλεισε η FIA το περιστατικό Φέτελ- Χάμιλτον στο Μπακού

Το συμβάν που σημάδεψε τον προηγούμενο αγώνα στο Μπακού έκλεισε κι επισήμως η παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου (FIA) σήμερα, μετά τη χθεσινή ακρόαση που είχε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Το αρμόδιο όργανο τής FIA κι ο πρόεδρός της, Ζαν Τοντ, έκριναν πως η απολογία του Γερμανού τη Δευτέρα ήταν ειλικρινής, ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε να αφιερώσει χρόνο σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα κατώτερου επιπέδου πρωταθλήματα της FIA, αλλά και να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για αγωνοδίκες εντός 12 μηνών. Επίσης, ξέχωρα από την κατ' ιδίαν απολογία του Φέτελ στο Βρετανό συναθλητή του, ο οδηγός της Ferrari προέβη και σε δημόσια συγγνώμη. Τέλος, παραδέχτηκε ότι αντέδρασε υπερβολικά σε εκείνο το σημείο κάνοντας ένα ακόμα βήμα για να μείνει πίσω αυτό το περιστατικό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes, Τότο Βολφ. Ο Αυστριακός δήλωσε, ότι κάθε σεζόν της Formula 1 χαρακτηρίζεται από μία μεγάλη αντιπαλότητα με τη φετινή να διαδραματίζεται μεταξύ του Χάμιλτον και του Φέτελ. Επίσης, συμπλήρωσε, πως υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσα στις δύο ομάδες όχι, μόνο λόγω των αγωνιστικών τους επιδόσεων, αλλά κυρίως επειδή έχουν κοινό στόχο, την άνθιση του αθλήματος.

Φαίνεται πως οι προσπάθειες όλων των πλευρών κινούνται στο να πέσουν οι τόνοι τουλάχιστον αγωνιστικά και ό,τι διαφορές υπάρχουν να λυθούν εντός πίστας και να διοχετεύσουν όλη τους την ενέργεια στο πως αμφότεροι θα επικρατήσουν του αντιπάλου τους. Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν πολύ συναρπαστικοί αγώνες καθώς ανταγωνίζονται δύο πολυπρωταθλητές με αυτοκίνητα που δε διαφέρουν πολύ στις επιδόσεις. Όλα αυτά συνθέτουν το τέλειο σκηνικό ενόψει του αγώνα  στο τέλος αυτής της εβδομάδας, που θα διεξαχθεί στο Σπίλμπεργκ τής Αυστρίας, έδρα της Red Bull η οποία μετά τη νίκη της στο Αζερμπαϊτζάν θέλει να κάνει την αντεπίθεσή της και τη McLaren να φέρνει του νέους κι αρκετά εξελιγμένους κινητήρες της Honda.

Οι απαντήσεις λοιπόν αναμένονται μέσα στην πίστα στο πρώτο γκραν πρι του Ιουλίου.

Follow me on Twitter: @alext

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares