×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 16:11

Παπανικολάου και η οικοδέσποινα Βασιλική Πετρίδου για το όραμα του ''Ios3on3''

Ο εμπνευστής του τουρνουά Ios3on3 Δημήτρης Παπανικολάου και η οικοδέσποινα Βασιλική Πετρίδου μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το όραμα τους λίγες μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά (7-9/7).

Οπως εξήγησε αρχικά ο Δημήτρης Παπανικολάου, αρχικός στόχος του Ios3on3 είναι: «Να περάσουν όλοι καλά. Από τον πιο διάσημο μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο. Να πάει όσο πιο καλά γίνεται. Είναι η πρώτη χρονιά και είναι πάντα δύσκολη και ελπίζουμε κάθε χρόνο να υπάρχει βελτίωση. Θέλουμε μέσα στο καλοκαίρι να συνδυάσουμε το μπάσκετ με τις διακοπές. Είναι ένα νησί μαγικό η Ίος. Η Χώρα είναι πανέμορφη και αξίζει να αναδειχθεί».

Βασιλική Πετρίδου: «Θέλουμε να γίνει η Ελλάδα αθλητικός προορισμός»

Από την άλλη πλευρά, η οικοδέσποινα του τουρνουά στην Ιο 7-9 Ιουλίου, Βασιλική Πετρίδου μίλησε αρχικά για την έμπνευση της να διοργανωθεί το Ios3on3: «Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με το μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας, που είμαι αντιπρόεδρος πολλά χρόνια. Σέβομαι πολύ τις ακαδημίες που έχουμε στο μπάσκετ, που διδάσκουμε στα παιδιά. Έχει ένα υψηλό στάνταρ όσον αφορά στην εκπαίδευση των νέων παιδιών στον αθλητισμό. Αγαπώ τον αθλητισμό και τα παιδιά. Αγαπώ πολύ την Ίο και ήθελα πολύ να κάνω ένα καμπ για μπάσκετ, να μαθαίνουν τα παιδιά το άθλημα. Μετά μου πρότεινε ο Δημήτρης Παπανικολάου για να κάνουμε το Ios3on3. Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά έτσι είναι τα όνειρα».

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση από τις συμμετοχές: «Υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός συμμετοχών και είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά και αγχωμένη για να πω την αλήθεια. Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη που έχω λάβει από όλους. Θέλουμε η Ελλάδα να γίνει και ένας αθλητικός προορισμός. Είμαι ευτυχισμένη που θα έρθουν πολλά κορίτσια από την Εθνική Γυναικών που τα πήγε εξαιρετικά στο Ευρωμπάσκετ».

Παπανικολάου: «Να έρθουν οι παίκτες σε επαφή με τον κόσμο»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου ρωτήθηκε για τις λεπτομέρειες του τουρνουά ξεκινώντας από τους παίκτες που θα πάνε στο Ios3on3: «Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Τσαρτσαρής, Σχορτσανίτης, Κακιούζης, Παππάς, Γιαννάκης, αλλά και από τη γυναικεία Εθνική ομάδα οι Μάλτση, Φασούλα, Σπανού, Παπαηλία, Σπαθάρου. Η Εθνική ομάδα των Γυναικών σημείωσε μία μεγάλη επιτυχία με την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ. Είναι καλό να προβάλλεται το γυναικείο μπάσκετ και γενικά ο αθλητισμός».

Σε ερώτηση για το τουρνουά: «Θα ξεκινήσει από την Παρασκευή. Επίσης, θα παίξουν και οι διάσημοι αθλητές με κάποιους νικητές. Και εγώ θα αγωνιστώ όσο μπορώ. Αφού θα είναι σε μισό γήπεδο (γέλια). Το σημαντικό είναι ότι θα έρθουν παίκτες που θαυμάζει ο κόσμος. Θα έχει την ευκαιρία να τους δει χαλαρούς και όχι μόνο να τους βλέπει στα ντέρμπι και στη συνέχεια να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα. Θέλουμε να έρθουν σε επαφή οι παίκτες, με τον κόσμο. Τα παιδιά αυτά είναι περισσότερο κοινωνικά πρόσωπα, γιατί το μπάσκετ έχει καθαρό πρόσωπο και θα το κρατήσει έτσι».

Για το που θα γίνει το event: «Μπροστά από το δημαρχείο. Έχει στηθεί εκεί το ταρτάν που είναι χορηγία της κυρίας Πετρίδου και εκεί θα μπει και το ειδικό γήπεδο. Όλη η παραγωγή θα είναι μπροστά από το Δημαρχείο της Ίου».

Για το αν έχει ήδη τουρίστες η Ίος: «Έχει αρκετούς τουρίστες. Αλλά, πρέπει να φροντίσουμε στη χώρα μας να μην υπάρχουν μόνο Ιούλιο και τον Αύγουστο τουρίστες. Το καλό είναι πως έρχονται από όλη την Ελλάδα οι συμμετοχές για το τουρνουά. Τα πάντα χτίζονται σιγά σιγά και αν καθιερωθεί το τουρνουά, τότε θα μεγαλώνουν και τα ονόματα κάθε χρόνο».

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 5 Ιουλίου και έπειτα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Σπεύσετε να κλείσετε θέση στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ στην Ιο παρέα με την ελίτ του ελληνικού μπάσκετ!

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του viva μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares