×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 19:53

Αντζελα Φάκου: Σημαντικό να δώσουμε στα παιδιά ένα όνειρο

Οι εγγραφές στο Ios3on3 ολοκληρώθηκαν και η συμμετοχή υπήρξε εντυπωσιακή από μόνιμους κατοίκους της Ιου, αλλά κυρίως από τουρίστες που θέλησαν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το μπάσκετ και τη συμμετοχή τους στο 3on3 μαζί με τόσα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Η Αντζελα Φάκου, η πρόεδρος της τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ιητών μίλησε στο ios3on3.gr λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ στο τουρνουά για τη σημασία που έχει το Ios3on3 για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού:

«Είναι πολύ σημαντικό το event που γίνεται στην Ιο, γιατί βοηθά πάρα πολύ να κάνουμε ένα rebranding της Ιου. Εχουμε ξεκινήσει την τελευταία πενταετία με την τωρινή διοίκηση του νησιού με τον κ. Μιχάλη Πετρόπουλο να κάνουμε μια αλλαγή στο brand name της Ιου. Θέλουμε να απευθυνθούμε σε άλλο είδος τουρισμού. Εχουμε ξεκινήσει για παράδειγμα να κάνουμε την πεζοπορία στα μονοπάτια. Εχουμε σπρώξει τον αθλητικό τουρισμό με το Ios run στο τέλος Μαϊου.

Ετσι, τώρα ήταν πολύ σημαντικό μέσα από τις προσπάθειες του Δημήτρη Παπανικολάου και της Βάσως Πετρίδου και συνδιοργανωτές την περιφέρεια Νοτίου  Αιγαίου και ο Δήμος Ιητών να βάλει το λιθαράκι του να γίνει μια τόσο σημαντική διοργάνωση στο νησί. Ειναι σημαντικό να δώσουμε στα παιδιά ένα όνειρο ότι μπορούν να έχουν σωστά πρότυπα, όπως όλοι αυτοί οι αθλητές που θα έρθουν να παίξουν εδώ και αν γίνεται να τους μοιάσουν κιόλας».

Με το φετινό τουρνουά η Ιος μπαίνει πολύ δυνατά στο χάρτη των προορισμών για αθλητικό τουρισμό ανοίγοντας ένα ακόμα κανάλι εισροής επισκεπτών. Οπως λέει η Αντζελα Φάκου: «Σίγουρα αυτό που γίνεται φέτος στην Ιο με το Ios3on3 είναι η έκπληξη της χρονιάς για όλους σε όλα τα γύρω νησιά στις Κυκλάδες. Δεν το περίμεναν ποτέ ότι η Ιος θα μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί νεαροί από τα γειτονικά νησιά, τη Σαντορίνη, τη Φολέγανδρο, τη Σίκινο για παράδειγμα. Είμαστε στο κέντρο του Νοτίου Αιγαίου και πιστεύω ότι θα γίνει θεσμός και θα το συνεχίσουμε όλοι μαζί με καλή προσπάθεια και θέληση».

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Agalia Luxury Suites.

 

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares