Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 23:40

Συμφώνησε με Μπίρη και Γκίκα ο Πανθηραϊκός

Μετά τις αποδεσμεύσεις των τελευταίων ημερών, ο Πανθηραϊκός προχωρά στη συμφωνία με παίκτες που θα ενταχθούν στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανθηραϊκός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, Αλέξανδρο Μπίρη. Ο έμπειρος στόπερ με θητεία σε Τριγλία Ραφήνας και Ηλυσιακό το τελευταίο εξάμηνο έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν βρέθηκε στη Σαντορίνη και συμφώνησε προκειμένου να αποτελέσει μέλος της ομάδας το Γιώργου Αρχοντάκη.

Ο ικανότατος άσος έχει την εμπειρία κάτι που το δείχνει το βιογραφικό του αφού έχει περάσει από Παναργειακό, Ζάκυνθο, στην Ρουμανική Τουρνού, Αχαρναϊκο, Πρέβεζα, Πανιώνιο, Σαρωνικό και Κορωπί.

Κοινή πορεία πλεύσης αναμένεται να χαράξει με την ομάδα της Σαντορίνης και ο δεξιοπόδαρος αμυντικός, Στέλιος Γκίκας, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Θύελλα και Τριγλία Ραφήνας, αλλά και στην Κηφισιά και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Οι κινήσεις του Πανθηραϊκού δε σταματάνε, καθώς τις επόμενες μέρες θα κλείσουν και άλλοι παίκτες, ενώ ο Γιώργος Αρχοντάκης σε συνεργασία με τη διοίκηση φιλτράρουν τις περιπτώσεις παικτών προκειμένου να καταλήξουν στις ιδανικές λύσεις.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares