Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 23:11

Να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί του αξίζει

Στα 23 του χρόνια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού, όταν η ομάδα της Νίκαιας αγωνιζόταν τότε στα σαλόνια της Super League, ο λόγος για τον Φαμπίνιο Μασάδο, που από σήμερα λογίζεται ως παίκτης του Πανθηραϊκού και αναμένεται να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες μονάδες της Κυκλαδίτικης ομάδας.

Ο Φαμπίνιο, έχει παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, καθώς στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία, ενώ όταν αποκτήθηκε από τον Ιωνικό αποτέλεσε την πιο ακριβή τότε μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και σήμερα λίγες ημέρες πριν μπει στα 33 φαντάζει η ιδανική λύση για τον άξονα του Πανθηραϊκού, έχοντας τεράστια εμπειρία.

Ο Φαμπίνιο Μασάδο είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και έχει ένα παιδί, το οποίο βέβαια υπεραγαπά και δεν αποκλείεται να κατοικήσει οικογενειακώς στη Σαντορίνη.

Αναφορικά με τη μεταγραφή του, ο Μασάδο μιλώντας αποκλειστικά στο sportcyclades.gr τόνισε τη χαρά του που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του συλλόγου, καθώς όπως επισήμανε έχει παίξει αντίπαλος πέρυσι στη Σαντορίνη με τον Ερμή Ζωνιανών, όπου αγωνιζόταν και αυτό που του έχει μείνει είναι η ατμόσφαιρα του γηπέδου, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε όπως είπε και η προσέγγιση που του έγινε:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν. Ειδικά τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και τον Γενικό Αρχηγό, που πίστεψαν στη δουλειά μου και με προσέγγισαν με πολύ καλό τρόπο. Εγώ δεν μπορώ παρά να υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρουμε  την επίτευξη των στόχων μας γιατί φέτος θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Αξίζει να δώσουμε χαρά στον κόσμο που είναι δίπλα στην ομάδα και το διαπίστωσα όταν έπαιξα σαν αντίπαλος. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει και εμείς με τη σειρά μας να του δώσουμε όσο περισσότερη χαρά μπορούμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να είμαστε όλοι καλά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares