×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 20:14

Οι επιχειρήσεις και ο Δήμος θα αποφασίσουν για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Όσο περνάνε οι μέρες και η λύση στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΝ δεν βρίσκεται, η συντριβή σε τοίχο αδιεξόδου για το Ναξιώτικο σωματείο ολοένα και πλησιάζει, επιφέροντας άσχημα αποτελέσματα ειδικά στη νεολαία που βρίσκει διέξοδο στην ενασχόληση του με τα αθλητικά τμήματα του συλλόγου.

Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί άλλα τόσα, με κάποιους ανθρώπους που αγαπούν τον Πανναξιακό, να λαμβάνουν τη δική τους πρωτοβουλία, με τα αποτελέσματα όμως μέχρι σήμερα να μην είναι ενθαρρυντικά.

Ένας από τους ανθρώπους που δηλώνει παρών και διαθέσιμος για να υπηρετήσει και να συνεισφέρει εμπράκτως σε οποιαδήποτε λύση προκύψει είναι ο Διαφημιστής και ιδιοκτήτης της DΚ Αdvertising και του Hello Greece κ. Δημήτρης Καρούσης. Ο Ναξιώτης, που επί σειρά ετών προσφέρει στον αθλητισμό του νησιού, διαπιστώνοντας ότι η πρόταση του Γιώργου Μιχαήλ δεν προχωρά, θέλησε μέσω του sportcyclades να κάνει την ύστατη έκκληση, προσπάθεια ή πρόταση, η οποία έχει να κάνει με την άμεση εμπλοκή των επιχειρηματιών του νησιού, οι οποίοι, μαζί με τους θεσμούς θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον του σωματείου και της συμμετοχής της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α1 Γυναικών.

Η πρόταση του Δημήτρη Καρούση είναι η εξής:

  • Σύσταση διοίκησης μέσω της διενέργειας εκλογών από 9 εθελοντές επιχειρηματίες με τη συμμετοχή και του ίδιου
  • Μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα υπάρξουν επισκέψεις σε όλες τις επιχειρήσεις του νησιού από τις οποίες θα ζητηθεί η στήριξη με ένα σχετικό ποσό το οποίο θα είναι ανταποδοτικό μέσω της προβολής της επιχείρησης μέσα από έναν τουριστικό οδηγό του νησιού, την εκτύπωση του οποίου θα αναλάβει δωρεάν η εταιρία του κ. Καρούση.
  • Άμεση επαφή με θεσμούς, όπως τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται.

Όπως μας είπε ο κ. Καρούσης, το νέο Δ.Σ. δεν θα έχει αναλάβει το οικονομικό βάρος για τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, αλλά θα είναι αυτό που θα αναλάβει να ενώσει τους επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι θα πρέπει να συνεισφέρουν για να έχουν ανταποδοτικό όφελος από την προβολή που φέρνει η ομάδα στη Νάξο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θα πρέπει να αποφασίσουμε οι ίδιοι τι θέλουμε! Αν θέλουμε ομάδα στην Α1 τότε θα πρέπει να βοηθήσουμε. Οι επαγγελματίες και ο Δήμος είναι αυτοί που θα αποφασίσουν. Εμείς θα περάσουμε από όλες τις επιχειρήσεις και η συνεισφορά τους θα είναι σαν ψήφος για το που θέλουν την ομάδα. Συνεισφέρεις; Θέλεις τον Πανναξιακό στην Α1, δεν συνεισφέρεις; επιλέγεις ο Πανναξιακός να συνεχίσει στο τοπικό πρωτάθλημα».

Θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με την εξέλιξη στα διοικητικά, καθώς οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν το μέλλον του Πανναξιακού ΑΟΝ.

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares