Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 19:38

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Σύρο, θα επιστρέψω έστω και για διακοπές

Μπορεί ο Έρτσιου Μίρτσα να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία και πλέον να θεωρείται παίκτης της Αυστριακής Sparkasse FC BW Feldkirch, όμως όπως τόνισε ο Ρουμάνος σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο sportcyclades.gr το πέρασμα του από τον ΑΟ Σύρου δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Χθες αποκαλύψαμε τη μεταγραφή του Ρουμάνου άσου στην ομάδα που αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική της Αυστρίας και όπου ο βιρτουόζος παίκτης έχει από τις πρώτες του συμμετοχές κλέψει την παράσταση.

Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, από εκείνους που αρέσκονται να ξεδιπλώνουν απλόχερα τις ποδοσφαιρικές τους αρετές επί χόρτου.

Πάντως ο Μίρτσα δε ξεχνά τον ΑΟ Σύρου και τους ανθρώπους του, καθώς σε επαφή που είχαμε θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια, αφήνοντας ανοιχτό ενδεχόμενο για επιστροφή στη Σύρο, έστω αν αυτή θα είναι ακόμα και για διακοπές: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον πρόεδρο κ. Φώσκολο, τον αντιπρόεδρο κ. Ραουζαίο, όλη τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου και ειδικά τον αρχηγό Κυριάκο Μανουδάκη. Βέβαια δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους προπονητές Ρούσσο και Βαρθαλίτη, αλλά και τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κατακτήσουμε το νταμπλ . Θα μείνει στη καρδιά μου η Σύρος και κάποια στιγμή θα γυρίσω σίγουρα, έστω και για διακοπές. φόρτσα ΑΟΣ, καλή επιτυχία».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares