Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 11:34

Το 1ο ''Paros Run For All'' είναι γεγονός [promo video]

Το 1ο «Paros Run For All» είναι γεγονός. Οι εγγραφές άνοιξαν μέσω του http://parosrunforall.gr/ Στις 02/09/2017 "σαλ-ΠΑΡΟ-υμε" για το πανέμορφο νησί της Πάρου, όπου θα διεξαχθούν αγώνες 5χλμ ανδρών & γυναικών και 1.000μ. για παιδιά.

Απολαύστε μία παραθαλάσσια διαδρομή με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Πάρου, διασχίζοντας το παραδοσιακό οικισμό, δίπλα από τη θάλασσα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν χρήματα και να διατεθούν:

1. Στο Κ.Υ. Πάρου για αγορά βασικών αναλώσιμων

2. Στην Ομάδα Διάσωσης Πάρου για αγορά καύσιμης ύλης για το ασθενοφόρο

3. Στο 1ο Πρότυπο Εθελοντικό Κέντρο «Α.Μ.Ε.Α.Ι.» για βασικές τους ανάγκες

Το event διοργανώνεται από την “24events”, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω του Επαρχείου Πάρου. Ο αγώνας είναι ασφαλισμένος σε γνωστή εταιρεία.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα δρόμου είναι δωρεάν. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα 5χλμ είναι 10 ευρώ, ενώ υπάρχει έκπτωση για ομαδικές εγγραφές (6 άτομα και άνω). Εξασφαλίσαμε μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή σε ξενοδοχεία και 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισητήρια της Blue Star Ferries. Επισκεφθείτε το site parosrunforall.gr για περισσότερες επιλογές.

Με την εγγραφή τους, οι αθλητές παραλαμβάνουν αγωνιστικό μπλουζάκι συμμετοχής. Την ημέρα του αγώνα, θα διατίθενται δωρεάν για όλους χυμοί, φρούτα και νερό. Όλοι οι συμμετέχοντες, παίρνουν ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλια, ενώ κύπελλα παίρνουν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας.

Το event θα κλείσει μεγάλη συναυλία με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακούς χορούς από́ το «ΤΕΧΝΗΝΤΑΡΙ» Πάρου - Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού. Την επομένη του αγώνα, θα γίνει προαιρετικά δωρεάν ξενάγηση στον Ιερό Ναό Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Επίσης, κατόπιν κράτησης θέσεων, θα διεξαχθούν οργανωμένες εκδρομές σε τουριστικά αξιοθέατα και στις πανέμορφες παραλίες της Πάρου.

Χορηγοί επικοινωνίας του event είναι τα: Cosmote TV, Sport24 Radio, Contra.gr, Sport24.gr, Runningnews.gr, Sportcyclades.gr, το Fileleutheros.net. &  ο Σύλλογος «Φίλοι της Πάρου». Για την διοργανώτρια “24events”, Μπιζάς Ι. Γεώργιος & Μαλατέστας Π. Γεώργιος

Το promo video του αγώνα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares