Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 20:28

Μανολιός: Θετικό το κλίμα με τις ακαδημίες, πάμε για το γήπεδο

Η θετική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία  του Πάγου να προσφέρει δωρεάν συμμετοχή στις ακαδημίες για όλα τα παιδιά της Σύρου έχει φέρει ικανοποίηση στους παράγοντες της Συριανής ομάδας, με τον πρόεδρο κ. Άκη Μανολιό να ευχαριστεί δημόσια, με ανακοίνωση του στο επίσημο προφίλ που διατηρεί στο facebook.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Πάγου αποκάλυψε ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαφές για την εξεύρεση λύσης σχετικά με το γήπεδο του Πάγου που παραμένει κλειστό για πολλά χρόνια.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Περήφανος για την πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Α.Ο. Πάγου θέλω να σας ευχαριστήσω για την -μέχρι τώρα- ανταπόκρισή σας. Οι εποχές είναι δύσκολες, μα αυτό δεν πρέπει να λειτουργεί σαν δικαιολογία για να στερούμε από τα παιδιά την χαρά του παιχνιδιού. Η ιδέα μας αυτή ελπίζω να προσφέρει διέξοδο σε παιδιά και γονείς που αγαπούν τον αθλητισμό και να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται για συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στον Νομό μας. Ελπίζοντας ότι θα έχουμε και την στήριξη των άμεσα εμπλεκόμενων με το άθλημα, ακολουθεί και το θέμα του γηπεδικού για το οποίο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές με τους αρμόδιους..

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares