×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 21:48

Μαούνης: Ο Πανθηραϊκός είναι μία καλή ευκαιρία για μένα

Το βάπτισμα του πυρός στη Γ΄Εθνική θα έχει την ευκαιρία να πάρει με τον Πανθηραϊκό το νέο του μεταγραφικό απόκτημα Νίκος Μαούνης.

Ο 25χρονος, υψηλόσωμος (1.90) παίκτης, έχει συμμετοχές σε ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως οι : Ατρόμητος Κερατσινίου, Α.Ε Περάματος και Θρίαμβος Χαϊδαρίου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Κουρσάρο Φούρνων, ομάδα του νησιού από το οποίο κατάγεται.

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικό χαφ και αποκτήθηκε μετά από τη θετική εισήγηση του Γιώργου Αρχοντάκη, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης εκτός από ένα κορμό έμπειρων παικτών θέλει παράλληλα να επενδύσει και σε σχετικά μικρούς ηλικιακά παίκτες.

Για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο Πανθηραϊκός αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να αναδειχθεί, πράγμα που τόνισε στο sportcyclades.gr στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδα από τη Σαντορίνη:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ στον Πανθηραϊκό, μια ομάδα ιστορική, που καλύπτει απόλυτα την επιθυμία μου να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο, να μετρήσω τις ικανότητες μου, να προπονηθώ σε επαγγελματικό επίπεδο και να ζήσω την εμπειρία της Γ΄Εθνικής», είπε ο Νίκος Μαούνης και συνέχισε ευχαριστώντας όσους τον βοήθησαν, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν σε αυτή τη νέα ‘’περιπέτεια’’, τον πρόεδρο κ. Καμπουράκη, το Δ.Σ. του Πανθηραϊκού, τον προπονητή μου κ. Αρχοντάκη για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι, θα δώσω τα πάντα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου ώστε η ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της και να δώσει χαρά στους φίλους της».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares