×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 20:17

Το ευχαριστώ του Ζώνα για τις άψογες υπηρεσίες του Πολυιατρείου Θήρας

Για ακόμη μία φορά το Πολυιατρείο Σαντορίνης  πρόσφερε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του σε αθλητή, αποδεικνύοντας ότι η ύπαρξη του στον τομέα της υγείας του νησιού είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού, Ντέμη Ζώνα, ο οποίος υποβλήθηκε στο Πολυιατρείο Θήρας σε επέμβαση αφαίρεσης ήλου, που του είχε τοποθετηθεί στις 2/12/2015 κατά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αντιμετωπίσει με το κάταγμα κνήμης.

Ο πρώην γιατρός του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Παπαγιανόπουλος και η ομάδα του, που μετράνε εκατοντάδες επεμβάσεις σε επώνυμους αθλητές πραγματοποίησαν μία άψογη επέμβαση στον Ντέμη Ζώνα, ο οποίος παράλληλα απόλαυσε την άψογη περίθαλψη που παρέχεται σε όλους που επισκέπτονται το Πολυιατρείο Σαντορίνης.

Ενδεικτικό του καλού έργου που παρέχουν ο κ. Παπαγιαννόπουλος και η ομάδα του, είναι ότι ο Ζώνας αμέσως μετά την επέμβαση περπάτησε κανονικά, ενώ η πλήρη αποκατάσταση του είναι θέμα λίγων ημερών.

Ο Ντέμης Ζώνας, μετά την επέμβαση αναμένεται να μπει κανονικά σε πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας, πράγμα που τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο, δηλώνοντας μάλιστα το ευχαριστώ προς τον κ. Παπαγιαννόπουλο και τους γιατρούς που τον χειρούργησαν:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαγιαννόπουλο και τους συνεργάτες του για την επιτυχή επέμβαση, που θα με βοηθήσει να επανέλθω κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι πραγματικά πάρα πολύ σημαντικό που στη Σαντορίνη υπάρχει το Πολυιατρείο, που παρέχει τόσο καλές υπηρεσίες, ακόμα και την πραγματοποίηση αυτής της επέμβασης που σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαζόταν να ταξιδέψω στην Αθήνα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares