Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 03:15

Και επίσημα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ο Πελέκης

Την πρώτη ομάδα Γ΄Εθνικής στην καριέρα του ανέλαβε από χθες και επίσημα ο συριανός τεχνικός, Χρήστος Πελέκης, που ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και πλέον είναι και επίσημα ο προπονητής της ομάδας της Λέσβου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sportlesvos.gr, ο Πελέκης εργάστηκε από το 2013 στην ΑΕΛΚ Κ20, κοουτσάροντας την ομάδα νέων της Καλλονής στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους του ΑΟ Σύρου, της ΑΕ Κω, αλλά και στο Φρέναρος της Κύπρου.

Οι επαφές των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έτσι ο νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μετρώντας για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η ανακοίνωση: 

«Το διοικητικό συμβούλιο του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Χρήστο Πελέκη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, της τρέχουσας περιόδου 2017-18».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares