Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 17:42

Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ο σύλλογος του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον νεαρό τεχνικό, Χρήστο Πελέκη, όπου και μίλησε στη mikriliga και τη Γαρυφαλλιά Σταματάκη για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την άνοδο του Διαγόρα: «Η παρουσία του συλλόγου μας στη Γ’ Εθνική είναι πρωτοφανής και παίζει σημαντικό ρόλο για το νησί μας. Η διοίκηση του Διαγόρα είναι πανέτοιμη γι αυτή την πρόκληση και όλοι εργαζόμαστε πολύ σκληρά, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για φέτος».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Το έμψυχο δυναμικό αποτεείται κυριως από νεαρά και ντόπια παιδιά, καθώς στόχος μας είναι να έχουμε μια ομάδα χτισμένη πάνω σ’ αυτα που έχουμε. Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει, είναι πάλι μικρής ηλικίας».

Γι τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου: «Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για την ολοκληρωμένη πλαισίωση του τεχνικού επιτελείου, για γυμναστή, φροντιστή, προπονητή τερματοφυλάκων και φυσιοθεραπευτή».

Για το νέο πρωτάθλημα της Τρίτης κατηγορίας: «Περιμένουμε να δούμε σε ποιο όμιλο θα πάμε και πόσες ομάδες πέφτουν.Η ομάδα μας ειναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο πρωτάθλημα για φέτος και θα το παλέψουμε όσο μπορούμε για μια αξιοπρεπή πορεία».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares