×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 04:40

Παίκτης «κλειδί» ο Πολυκρέτης

Η προσθήκη του Μανόλη Πολυκρέτη στο ρόστερ του Πανθηραϊκού, πέρα από το βάθος που θα δώσει στο ήδη υπάρχον δυναμικό, θα αυξήσει και το αγωνιστικό επίπεδο, αφού πέρα από το ταλέντο που διαθέτει ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής, μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να κρατήσει μπάλα, αλλά και να «κόψει» από όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Πρόσφατα στο παρελθόν και με αφορμή την μεταγραφή του Φαμπίνιο Μασάδο στον Πανθηραϊκό, είχα αναφερθεί στην ανάγκη που έχει η ομάδα, για στοχευόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Και δεν εννοούσα μεταγραφές.. αεροδρομίου.


Η απόκτηση σαφώς του πολύπειρου Φαμπίνιο θα δώσει ένα έξτρα βάρος στη μέση του γηπέδου, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει τη δυνατότητα να κινηθεί, αλλά και να πάρει μπάλα από το 6άρι της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως η μεταβίβαση της μπάλας προς την αντίπαλη εστία, με μέτωπο ή από τα πλάγια, «φώναζε» πως θα έπρεπε να αναζητηθεί ένας εξτρέμ με πλούσια αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Η περίπτωση του Μανόλη Πολυκρέτη ίσως να ταιριάζει απόλυτή σε αυτή τη φάση. Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται αυτόν τον καιρό ο Πανθηραϊκός, ώστε να μετατρέψει ακόμα και χαμένες μπαλιές, σε ευκαιρίες για γκολ.

Ο πλουραλισμός που τον διακρίνει, αφού μπορεί να αγωνιστεί στη θέση 10 αλλά και σαν εξτρέμ, τον θέτει αυτομάτως υποψήφιο, για τη θέση βασικού. Συν τοις άλλοις, ποδοσφαιριστές της κλάσης του Πολυκρέτη έχουν στο τσεπάκι τους το γκολ, αφού μπορούν ανά πάσα στιγμή να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Είτε με κάποια προσωπική ενέργεια, είτε ακόμα και με στημένες φάσεις. Μην ξεχνάτε πως ο μικρός, ένα από τα στοιχεία που τον διακρίνει, είναι τα στημένα.

Προσωπικά θεωρώ πως ο Πανθηραϊκός έχει ποιοτικότερο ρόστερ από την περσινή χρονιά. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ακολουθούν πιστά το διάγραμμα του Γιώργου Αρχοντάκη, ενώ θα ήθελα να δω και ένα φιλικό ώστε να σχηματίσω πλήρης εικόνα για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.   

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares