×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011 18:59

Πανναξιακός Α.Ο: Δεύτερο μπαμ με Γρηγόρη Τόσκα….

TOSKAS_PROEDROS

Σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Α.Ο Πανναξιακού έφτασε ο Γρηγόρης Τόσκας όπου και είχε συνομιλίες με τους ανθρώπους της Ναξιώτικης ομάδας.

Η πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών που μαγειρευόταν εδώ και καιρό έφτασε τελικά σε συμφωνία και από τις δύο πλευρές με τον Γρηγόρη να φοράει τα Κυανόλευκα την νέα σεζόν και να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην άμυνα του Πανναξιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόσκας αποτελούσε διακαεί πόθο του Προέδρου κυρίου Φλεριανού ο οποίος πήρε το θέμα πάνω του και έκλεισε την μεταγραφή με συνοπτικές διαδικασίες.

Το προφίλ του Γρηγόρη Τόσκα.

Ο Γρηγόρης είναι ο Γιος της μεγάλης δόξας της ΑΕΚ Αποστόλη Τόσκα. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ΑΕΚ όπου και αγωνίστηκε για 10 χρόνια με επιτυχία και στην πρώτη ομάδα. Από εκεί και πέρα ο Γρηγόρης αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της Α΄ Εθνικής και της Β΄ Εθνικής ( Κέρκυρα, Ιωνικό, Αιγάλεω, Καλαμάτα, Καλλιθέα).

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία (28) και με αγωνιστικά προσόντα που αναμένετε να μαγέψουν το φίλαθλο κοινό της Νάξου. Η θέση του Γρηγόρη είναι κεντρικός αμυντικός αλλά παίζει εξίσου καλά και την θέση του κόφτη. Έτσι λοιπόν μετά τον Στάμο  ο Πανναξιακός προχώρησε ακόμα σε μια μεταγραφή ουσίας που θα δώσει πολλές λύσεις στα σχέδια του Δημήτρη Σκούνα.

Ο Ποδοσφαιριστής δήλωσε στο sport Cyclades:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Πανναξιακό. Ξέρω τον Πανναξιακό αφού επισκέπτομαι την Νάξο τακτικά και την αγαπάω ιδιαίτερα σαν Νησί. Μου αρέσει το ενδεχόμενο να μείνω στο νησί σας και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές σχέσεις που έχω με τον κύριο Φλεριανό αλλά και από την οργάνωση που διαπίστωσα ότι υπάρχει στην ομάδα αποφάσισα να απαντήσω θετικά στον Πρόεδρο και να συνεχίσω την καριέρα μου στην ιστορική ομάδα του Πανναξιακού.

toskasg

Ο Πρόεδρος κύριος Φλεριανός είπε στο sport Cyclades:

Ο Γρηγόρης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Μετά από την συνεννόηση που είχαμε με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές συνεχίζουμε την ενίσχυση με 4-5 παίχτες τύπου Τόσκα-Στάμου και σε συνδυασμό με κάποια παιδιά που θα δούμε από το τοπικό πρωτάθλημα είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.

Με την ευκαιρία θέλω να απευθύνω παράκληση σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νάξου να υποστηρίξει οικονομικά αλλά και ηθικά την προσπάθεια μας για να καταφέρουμε τους στόχους μας.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares