×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 16:47

Ίσως βρεθεί λύση της τελευταίας στιγμής και η ομάδα δηλώσει στη Γ’ Εθνική


Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου αμέσως μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μίλησε στη Κοινή Γνώμη αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεπεραστούν τα εμπόδια και τελικά η ομάδα να δηλώσει στη Γ΄Εθνική.


Φως στην άκρη του… τούνελ έχει ξεκινήσει να φαίνεται και μάλιστα λίγες ώρες μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητική συμβουλίου στον Α. Ο. Σύρου. Το ιστορικό σωματείο της Σύρου έχει περάσει τρεις περίπου… μαύρους μήνες, αφού από τη γη της… επαγγελίας βρέθηκε μία ανάσα από την… αυτοκαταστροφή. Ακόμη βέβαια θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όμως πλέον δειλά – δειλά ακούγεται και πάλι το όνειρο της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετά τις εκλογές, τα νέα μέλη θα συνεδριάσουν με επικεφαλή τον Γιώργο Φώσκολο ο οποίος ήρθε πρώτος σε σταυρούς (38), ώστε μετά τις αρχαιρεσίες να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ως προς την θέση του προέδρου δύσκολα να αλλάξει κάτι, αφού ο Γιώργος Φώσκολος δείχνει να είναι το… ακλόνητο φαβορί.

Από εκεί και πέρα έχει διαρρεύσει η θέση την οποία θα αναλάβει ο Σταμάτης Καλυμιώτης και δεν είναι άλλη από το γραφείο τύπου της ομάδας, ενώ σημαντικά πόστα αναμένεται να πάρουν τόσο η δικηγόρος Δώρα Καρτάνου όσο και ο γιατρός Γιώργος Φαρσδέλας.

Η δικηγόρος, αλλά και ο γιατρός της ομάδας έδειξαν πως έχουν… ρεύμα πίσω τους αφού έλαβαν ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, καθώς η κ. Καρτάνου έλαβε 32 ψήφους και ήρθε πίσω από τον Γιώργο Φώσκολο και ο κ. Φαρδέλας με τους 25 ήταν σε πάρα πολύ καλή θέση.

«Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον»

Ο πρώτος σε προτιμήσεις και πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου Γιώργος Φώσκολος μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την εκλογική διαδικασία, αλλά και το μέλλον του ιστορικού σωματείου.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που ήρθαν και ψήφισαν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, αλλά και όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση και ανταπόκριση από τον κόσμο ώστε να δείξουμε μία νέα δυναμική σ’ αυτό το ξεκίνημα, όμως λόγω των ημερών και του καλοκαιριού υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά, σε όσους δεν ήρθαν. Από εκεί και πέρα την Τρίτη θα κάνουμε ένα νέο συμβούλιο όπου μέσα εκεί ο κάθε ένας θα αναλάβει τις αρμοδιότητές του. Επίσης, θα βάλουμε όλα τα δεδομένα κάτω και θα αποφασίσουμε για το μέλλον την και το που πρέπει να είναι».

Ο Α.Ο. Σύρου κατέκτησε το πρωτάθλημα και έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Μπορεί να μην ήταν μεγάλος ο αριθμός των φίλων της ομάδας που ήρθε να ψηφήσει, όμως είναι αρκετοί αυτοί που αγωνιούν για το μέλλον της και το σε ποια κατηγορία θα αγωνισθεί τη νέα περίοδο. Πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι το όνειρο της συμμετοχής της Γ’ Εθνικής.

«Όντως την περσινή χρονιά η ομάδα μας τα κατέκτησε όλα, ήταν μία ένα δυνατό σύνολο και πάνω από όλα ήταν… ΟΜΑΔΑ. Από εκεί και πέρα κάποιοι λάθος χειρισμοί που έγιναν το καλοκαίρι και ιδιαίτερα από εμένα, γιατί κάποια προσωπικά προβλήματα με είχαν και έχουν αποσυντονίσει. Αν εγώ είμαι σε καλή κατάσταση και ήταν όλο μου το είναι στην ομάδα, σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και πάνω από όλα δεν θα υπήρχαν ερωτηματικά για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Τα προσωπικά μου προβλήματα ήταν αυτά που μας έφεραν ουσιαστικά πίσω. Τώρα πιστεύω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, θα μιλήσουμε με τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και θα δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις από όλους. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει και ίσως την τελευταία στιγμή βρεθεί η λύση και η ομάδα καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στο κόσμος μας, όμως είναι δύσκολο με 1-2 άτομα να βγει μία ολόκληρη χρονιά και μάλιστα σε μία απαιτητική κατηγορία. Τώρα πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις ώστε να καταφέρουμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Σύρος επιστρέψει σε μία Εθνική κατηγορία».

Πόσο δύσκολο είναι πλέον για εσάς, αφού μετά τις καθυστερήσεις που υπήρξαν αρκετοί παίκτες της ομάδας σας έχουν ήδη αποφασίσει να συνεχίσουν αλλού την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

«Είναι όντως αρκετά δύσκολο, καθώς έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, παίκτες που την περσινή αγωνιστική περίοδο πρόσφεραν πολλά και μάλιστα είχαν αγαπήσει το νησί μας. Οι παίκτες είχαν γίνει ένα με την Συριανή κοινωνία, μιας και ο κόσμος τους είχε αγαπήσει. Αλλά αυτό το κομμάτι είναι κάτι που δεν είναι δύσκολο, καθώς παίκτες δόξα το θεό υπάρχουν. Η Σύρος έχει καλό όνομα και ο Α.Ο. Σύρου και παίκτες συνεχώς με τους μάνατζέρ τους μας προτείνονται. Το σίγουρο είναι πως όταν συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καταφέρουμε και τρέξουμε όλες τις διαδικασίες, αλλά και ταυτόχρονα βρεθούν 4-5 χορηγοί, θα βρούμε την άκρη και θα αποκτηθούν οι αθλητές που πρέπει έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο».

thumbnail_IMG_20170731_123832_resized_20170731_043124849.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares