Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 23:45

Με «Φθηνή» δικαιολογία απέφυγε τον Μιχαήλοβιτς η Προοδευτική

Ακατανόητα πράγματα, που δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος συνέβησαν με την πρόσληψη του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς στην Προοδευτική καθώς λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση  της συνεργασίας των δύο πλευρών, τελικά η ομάδα του Κορυδαλλού με ανακοίνωση  της  έκανε γνωστό ότι η συμφωνία δ θα προχωρήσει λόγω κολλήματος με την κάρτα εργασίας του Σέρβου Προπονητή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η κατ΄ αρχήν συμφωνία με τον γνωστό τεχνικό ΓΙΟΒΑΝ ΜΙΧΑΙΛΟΒΙΤΣ, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε για την εξασφάλιση άδειας εργασίας στην χώρα μας ο Σέρβος τεχνικός.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η διοίκηση της Προοδευτικής εξετάζει περιπτώσεις γνωστών τεχνικών αφού πλέον ο χρόνος πιέζει αφάνταστα».

Από την πλευρά του ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς και ο Μάνατζερ του Ευκλείδης Κουρτίδης , φέρονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την στάση που κράτησαν οι άνθρωποι της Προοδευτικής, αφού σε επικοινωνία που είχαμε  μα αποκάλυψαν ότι μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών δε τηρήθηκε τίποτα απ[ό αυτά που είχαν ειπωθεί, ενώ υπήρξαν πολλαπλά «στησίματα» στα ραντεβού για την τελική υπογραφή μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα ο Μάνατζερ Ευκλείδης Κουρτίδης είχε ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη και σπατάλησε 4 ημέρες στην Αθήνα περιμένοντας.

Το κερασάκι στην τούρτα σε αυτή την εξέλιξη είναι ένα έγγραφο το οποίο καταρρίπτει πλήρως την ανακοίνωση της Προοδευτικής, καθώς είναι η άδεια παραμονής του Γιόβαν Μιχαήλοβιτς, βάσει της οποίας μπορεί να εκδώσει οποιαδήποτε στιγμή άδεια εργασίας, πράγμα που έχει συμβεί και στο παρελθόν.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς είναι ένας προπονητής που έχει στο ενεργητικό του 90 περίπου επίσημα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ έχει παραστάσεις από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και των Βαλκανίων, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες όπως, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Τούζλα, ο Πανναξιακός, ο ΑΜΣ Φιλωτίου και πολλές άλλες Πρόκειται για  γνωστό προπονητή κάτοχο  UEFA PRO, o  οποίος αρχικά στην Ελλάδα εργάσθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων, και στην συνέχεια ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες. 

Η άδεια παραμονής, πάνω στην οποία αναγράφεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει δικαίωμα εργασίας.

viber_image.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares