Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 00:47

Και επίσημα στον Πανθηραϊκό Νυφαδόπουλος και Καρακούτσης

Μπορεί ο Πανθηραϊκός να έχει μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά παράλληλα ολοκληρώνονται και τυπικά οι μεταγραφές που σας έχουμε γνωστοποιήσει το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, σήμερα η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του τερματοφύλακα Τάσου Καρακούτση, συμφωνία που είχαμε αποκαλύψει στις 29/7 και τον 22χρονο αριστερόπδαρο αμυντικό, Αντώνη Νυφαδόπουλο, για τη μεταγραφή του οποίου είχαμε γράψει στις 7/8.

Οι ανακοινώσεις

Έναρξη συνεργασίας με Τάσο Καρακούτση

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Τάσου Καρακούτση.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Α.Ε Πολυκάστρου, Πιερικό, Νίκη Βόλου, Λάρισα, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών και Α.Ε Αλεξάνδρειας.Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Έναρξη συνεργασίας με Αντώνη Νυφαδόπουλο

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Νυφαδόπουλου.

Ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, που κατάγεται από το νησί μας, ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό, Προοδευτική, Μανδραϊκό, Ατρόμητο Πειραιά, Ηλυσιακό, Αστέρα Βάρης και Ιάλυσο.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares