Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 16:58

Χάμιλτον: την ημέρα που θα φύγω από τη Mercedes θα φύγω κι από τη Forrmula 1

   Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Mercedes μίλησε ο Λιούις Χάμιλτον, την ώρα που η φημολογία για το μέλλον του οργιάζει. Ο Βρετανός έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και ακούγονται σενάρια για πρόωση συνταξιοδότηση μέχρι και ανταλλαγή του με το Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari.

   "Εάν ήταν να αλλάξω ομάδα, θα προσπαθούσα να πάρω αυτό που έχουμε εδώ και να το εφαρμόσω κάπου αλλού, αλλά θέλω να το κάνω αυτό; Υπάρχει πραγματική ανάγκη; Φυσικά και κοιτάζω άλλες ομάδες που εκτιμώ. Βλέπω τη Williams και πόσο ωραίο θα ήταν μία μέρα να οδηγήσω για τη Williams και να τους βοηθήσω να επιστρέψουν στην κορυφή, αλλά δεν έχω μαγικά στελέχη. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να πάρει αυτό ή ακόμα κι εάν είναι υλοποιήσιμο, το μόνο που ξέρω είναι ότι εκτιμώ το Frank και την ομάδα της Williams για την ιστορία της."

   "Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που θα μπορούσε ποτέ να είναι ενδιαφέρουσα εκτός της Ferrari, αλλά αυτή τη στιγμή μου αρέσει που είμαι εδώ, αγαπώ τους ανθρώπους για τους οποίους δουλεύω, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω μαζί, αλλά και το τι αντιπροσωπεύει η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Όταν ήρθα στην ομάδα δεν το είχα φανταστεί ότι θα εξελισσόταν τόσο καλά, ασχέτως των αποτελεσμάτων, το περιβάλλον που ζω είναι φοβερό."

   "Δε θα μπορούσα να είχα φανταστεί να είμαι καλύτερα και είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα με αυτό το περιβάλλον. Εκτός από αυτά, όταν είσαι οδηγός της Mercedes, δεν υπάρχει άλλη ομάδα σε ολόκληρο το άθλημα, πιστεύω, που να νοιάζεται για τους οδηγούς της όπως η Mercedes. Οπότε το να γυρίσεις την πλάτη σου και να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου, είναι πολύ δύσκολο να το αποφασίσεις. Εάν λοιπόν επρόκειτο να το εγκαταλείψω αυτό θα ήταν όταν θα σταματήσω. Η Mercedes φροντίζει τους οδηγούς της. Είτε τους συμπεριλαμβάνει σε γεγονότα, είτε σε διαφημιστικές καμπάνιες, συνεχίζεις να είσαι πρεσβευτής της μάρκας."

   "Ο κάθε οδηγός ήταν έτσι κι άρα είναι πολύ δύσκολο να τα πετάξεις όλα αυτά."

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares