Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 16:33

Βαρθαλίτης ή «χάος» στον ΑΟ Σύρου

Από τις 6 Μαϊου, έχουμε τονίσει σε αυστηρό ύφος ότι τα πράγματα με τον ΑΟ Σύρου δεν πάνε καθόλου καλά. Τότε είχαμε την αποχώρηση Βαρθαλίτη, ενός ανθρώπου που εκτός τον ρόλο του τεχνικού έχει και ρόλο ρυθμιστή πολλών και ευαίσθητων θεμάτων στον σύλλογο.

Αυτά που ακολούθησαν μετά τη φυγή Βαρθαλίτη, θυμίζουν κωμωδία και ίσως είναι ο ορισμός του «τι να κάνεις για να καταστρέψεις μία ομάδα που κέρδισε νταμπλ και ανέβηκε στη Γ΄Εθνική».

«Γελοίες» αυτοπροβολές, αδιαφορία, αδυναμία, εμπλοκή ακατάλληλων ανθρώπων και επιτηδείων, πολυμετοχικότητες, αλλά και αθέτηση όσων είχαν προαναγγελθεί πέρυσι με το περιβόητο πλάνο τριετίας, συνέθεσαν το ιδανικό εκρηκτικό κοκτέιλ της αυτοκαταστροφής.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης... σίγουρα το μεγαλύτερο, ανήκει στον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο, καθώς όποια κίνηση και αν έκανε ήταν λανθασμένη, μη μπορώντας ουσιαστικά να διαχειριστή την επιτυχία και να οργανώσει σωστά την επόμενη μέρα. Η δικαιολογία ότι «είχα τα προβλήματα μου« ή «άνοιξα τον δρόμο της διαδοχής με δημόσια τοποθέτηση μου», ίσως έχει μία βάση, αλλά μέχρι εκεί... αυτό δεν απαλύνει τις ευθύνες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κινήσεις ανθρώπων, οι οποίες σίγουρα ζημίωσαν τον σύλλογο και αυτό έχει καταγραφεί!

Η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για καταλογισμό ευθυνών όμως, αφού ο ΑΟ Σύρου βρίσκεται με το ένα πόδι στο γκρεμό, φέρνοντας μνήμες 2004, όπου υπήρξε η απόλυτη καταστροφή με τη διάλυση του.

Και επιστρέφω στην εισαγωγή του άρθρου, καθώς μπορεί ο Μάκης Βαρθαλίτης να έχει αποστασιοποιηθεί εδώ και μήνες από την ομάδα, όμως οι φωνές των αγνών ΑΟΣΙΤΩΝ που των θέλουν πίσω έχουν πληθύνει. Ένα γκρουπ συριανών παικτών στηρίζουν επίσης την επιστροφή του, ενώ για τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο, ο Συριανός Τεχνικός μοιάζει αυτή τη στιγμή ως η σανίδα σωτηρίας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Μάκης Βαρθαλίτης, είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, αλλά όχι να εμπλακεί. Όπως τονίζει όμως στον στενό του κύκλο έχει ζήσει τόσα πολλά με αυτή την ομάδα που ενδεχόμενη διάλυση της θα αποτελούσε «μαχαιριά» για τον ίδιο.

Με λίγα λόγια... Η Βαρθαλίτης ή βουλιάζει το πλοίο του ΑΟ Σύρου!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares