×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 11:00

Ζήτησε επίσημα Κοττάκη, Ζούλη και Κολιούση ο Πανναξιακός!!!

PANNAXIAKOS_METAGRAFES

Σύμφωνα με αποκλείστηκες πληροφορίες του site μας ο Πανναξιακός έχει προχωρήσει προ δεκαημέρου σε επίσημες προτάσεις σε τρεις διαφορετικές ομάδες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ποιο αναλυτικά η Διοίκηση του Πανναξιακού έχει κάνει κρούση στο Φιλώτι για τον Μανόλη Κοττάκη, στον Πανθηραϊκό για τον Απόλλωνα Κολιούση και στο Αγερσανί για τον Γιαννούλη Ζούλη.

Οι επαφές με τους παίχτες φέρετε να είναι σε προχωρημένο επίπεδο και σε μερικές των περιπτώσεων δεν αποκλείετε να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Μανόλης Κοττάκης

kotakisΟ striker του Φιλωτίου και πρώτος σκόρερ πέρυσι στην Β΄ Κυκλάδων δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα μεταγραφικά του Πανναξιακού αφού έχει εκδηλώσει εδώ και χρόνια την θέληση του να τον εντάξει στο δυναμικό του. Το  Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή και παρέπεμψε τους ανθρώπους των μπλε στον παίχτη για να πάρουν την συγκατάθεση του.

 

 

Κολιούσης Απόλλωνας

apolonnasΟ ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός του Πανθηραϊκού κέντρισε το ενδιαφέρων των Ναξιωτών από τις περσινές αναμετρήσεις αναμεταξύ των δύο ομάδων. Οι επαφές των δύο ομάδων έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και όλα δείχνουν πως αν βρεθεί λύση στις λεπτομέρειες ο Κολιούσης θα φορέσει την φανέλα του Πανναξιακού την νέα σεζόν.

 

 

Ζούλης Γιαννούλης

zoylisΟ ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης είναι στους στόχους του Πανναξιακού. Η πρόταση έχει φτάσει στα χέρια της νέας Διοίκησης και σε ένα από τα προσεχής συμβούλια του Δ.Σ θα κριθεί αν ο Ζούλης θα συνεχίσει του χρόνου στους πρωταθλητές.

 

 

 

Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν αποφάσεις για την  απόκτηση κάποιον επιπλέον Ναξιωτών παιχτών ενώ υπάρχουν και σενάρια για κάποιους Κυκλαδίτες οι οποίοι αγωνιζόταν πέρυσι στο Περιφερειακό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares