Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 16:20

Έλυσαν τη συνεργασία τους Ζώνας και Πανθηραϊκός

Παρά το γεγονός ότι ο Ζώνας και ο Πανθηραϊκός είχαν συμφωνήσει την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει τη συνεργασία και έτσι μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Ντέμης Ζώνας είναι αφοσιωμένος αυτό το διάστημα στη νέα προσπάθεια που επιδιώκει με την εκπροσώπηση ταλέντων, ενώ έχει και αυξημένες υποχρεώσεις με την ακαδημία που προπονεί, την ''Κιβωτό Οίας''. Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανό ο Ντέμης Ζώνας να συνεχίσει να αγωνίζεται σε κάποια ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι επίσημο για επαφή με τις τρεις ομάδες του νησιού (Θύελλα Καμαρίου, Λάβα Εμπορείου, ΑΟ Καρετράδου).

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ντέμη Ζώνα. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν κατάφερε για λόγους προσωπικούς να ακολουθήσει την φετινή προετοιμασία της ομάδας. Έτσι, μετά από τρία απόλυτα επιτυχημένα χρόνια, ο ικανότατος επιθετικός αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Πανθηραϊκού.

Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο του Πανθηραϊκού Ντέμη, για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του.

IMG_9175-683x1024.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares