Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 00:55

Ισοπαλία με χρήσιμα συμπεράσματα για τον Πανθηραϊκό [pics-vid]

Στο τρίτο του φετινό φιλικό παιχνίδι, ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, ομάδα που από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 13ο λεπτό με γκολ του Κίτσα.

Στο 19' ο Πανθηραϊκός έφτασε στην ισοφάριση με γκολ που πέτυχε ο Αλέξανδρος Μπίρης, αλλά στο 33' η ομάδα της Ημαθίας πήρε ξανά το προβάδισμα με γκολ του Κίτσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού με τον Πανθηραϊκό να στέκεται καλύτερα και να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στο 82ο λεπτό, με σκόρερ τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Μετά και αυτό το φιλικό ο Γιώργος Αρχοντάκης έχει στα χέρια του τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα, τα υπέρ και τα κατά, πάνω στα οποία θα επικεντρωθεί η προετοιμασία το άμεσα επόμενο διάστημα, με τον Πανθηραϊκό αν επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο, όπου την Κυριακή θα δώσει φιλικό παιχνίδι και στη συνέχεια θα μεταβεί σε Σαντορίνη και Κρήτη για να μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο προπονητής του Πανθηραϊκού κ. Γιώργος Αρχοντάκης επέλεξε τους εξής: Καρακούτσης, Κωλέτσης, Γκίκας, Ρεπετσάς,Μπίρης, Κεφαλάς, Φαμπίνιο, Μάνιας, Παναγιωτόπουλος, Φύτρος, Ντούμος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζωντός, Λούκα, Βαλισέντι, Αγοραστός, Μαούνης, Ματσιώτας, Δρόσος, Μενδρινός.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τι δήλωσαν στο emvolos.gr ο Γιώργος Αρχοντάκης και ο βοηθός προπονητή του Μέγα Αλέξανδρου Μάκης Αμπρικίδης μετά τη λήξη του αγώνα.

Φωτογραφίες από το emvolos.gr

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares