Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 09:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

6_pansyriano_toyrnoua_podosfairou

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η νεοσύστατη ομάδα μας έδειξε στοιχεία μεγάλου και άριστα οργανωμένου σωματείου διοργανώνοντας αυτό το δύσκολο και πολύπλευρο Παγκυκλαδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 3 γήπεδα της Σύρου.

Η συμμετοχή των 30 και πλέον εθελοντών γονέων που συμμετείχαν στην οργανωτική αρχή καθώς επίσης και στην γραμματειακή υποστήριξη χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ.

Η ομάδα μας έτσι θα λειτουργεί και στο μέλλον.

Όλοι μαζί θα διοικήσουμε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια χωρίς να δώσουμε βαρύτητα σε τίτλους θέσεων στα συμβούλια.

Όλοι μαζί θα είμαστε πρόεδροι και όλοι μαζί φίλαθλοι στις κερκίδες των γηπέδων που θα αγωνίζονται τα παιδιά μας.

Όλοι μαζί θα τραγουδάμε τον ύμνο της ομάδας μας ανεξάρτητα αν η ομάδα χάνει ή κερδίζει.

Αυτό που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά ήταν μια επανάληψη παλιάς θύμησης των καλών ημερών του ποδοσφαίρου στο νησί μας.

Φίλοι και ποδοσφαιρικά αντίπαλοι τραγουδούσαν τον ύμνο μας και χειροκρότησαν την ομάδα μας παρότι ηττήθηκε, αναγνωρίζοντας το πραγματικό fair play που τηρήσαμε με τα 5 τμήματα σε όλους μας τους αγώνες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την συμμετοχή της, την Ακαδημία του Παναθηναϊκού για την συμμετοχή της και τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων του Multi action για την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων τους, το Δ.Σ. του Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 και το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΓΟΥ για την συμμετοχή τους, τον Π.Α.Σ. Νάξου και την αδελφοποιημένη ομάδα μας Α.Μ.Ε.Σ Νηρέα Πάρου για την τιμή που μας έκαναν να ταξιδέψουν για να συμμετάσχουν με 150 περίπου παιδιά και συνοδούς, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κυκλάδων που κάλυψαν με ιδιαίτερη επιτυχία τους 40 αγώνες των 3 γηπέδων, όλους τους γονείς της ομάδας μας που συμμετείχαν ενεργά , αλλά και αυτούς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια των παιδιών μας δίνοντας τρανά παραδείγματα συμπεριφοράς ευγενών φιλάθλων, τέλος το μεγάλο ευχαριστώ όλων μας μέσα από την καρδιά μας στην BIOCLEAN που με την μεγάλη της χορηγία συντέλεσε τα μέγιστα για την διεξαγωγή του 6ου Παγκυκλαδικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Δ.Σ. ΝΕΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares