×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 05:03

Το «αντίο» του Αντώνη Νταή

Στις ημέρες που διανύουμε και τρέφοντας ποδοσφαιρικό συναισθηματισμό, δεν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές, που αποφάσισε εν μέσω.. λειψυδρίας στα του τοπικού των Κυκλάδων, να μετακομίσει στα σίγουρα της πρωτεύουσας. Ο λόγος για τον Αντώνη Νταή, τον πρώην (πλέον) επιθετικό του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ακόμη μία κίνηση, που δείχνει ότι το πρωτάθλημα των Κυκλάδων νοσεί από λύσεις και μάλιστα σίγουρες, για τους αληθινούς πρωταγωνιστές. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που απαρτίζουν εν μέρει το σύνολο της οικογένειας του Αιγαιοπελαγίτικου αθλητισμού, ψάχνουν να βρουν απαντήσεις στη καριέρα τους στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγαλουπόλεις, μη μπορώντας να αποδεχτούν την μέχρι τώρα ασταθή κατάσταση.

11350567_10204228150370972_4141483166213180407_n.jpg

Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ  ΕΨΑΧΝΕ Η ΘΥΕΛΛΑ

Η παρτίδα έχεις ως εξής. Ο Χρήστος Βερέσογλου έκανε την αρχή, κάνοντας το «μπαμ» μεσούσης της περσινής περιόδου. Η απόκτησή του από το Φιλώτι στην Θύελλα Μοσχάτου, έδωσε λύσεις στην ομάδα του Δημήτρη Νικολόπουλου στα μεσοεπιθετικά. Η βόμβα με Σκοπελίτη από τους Ορεινούς ανέβασε και άλλο τον πήχη. Ο Αντώνης Νταής θα αποτελέσει για τους Πειραιώτες μια σίγουρη και ταυτόχρονα ενεργή λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας, αφού και οι τρεις ποδοσφαιριστές μεταξύ τους, αν μη τι άλλο γνωρίζονται πολύ καλά.

«Πέρασα δύο ευχάριστα χρόνια στη Νάξο»

Λίγες ημέρες πριν ο Αντώνης Νταής ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, τόνισε πως πέρασε πολύ καλά την διετία όπου και αγωνίστηκε με τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ δεν έλειψε να ευχαριστήσει και την διοίκηση του συλλόγου, με την οποία έλυσαν από κοινού, προ λίγων ημερών,  τη συνεργασία τους: «Πέρασα 2 χρόνια ευχάριστα στην Νάξο. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την Θύελλα Μοσχάτου», ενώ για την διοίκηση του Φιλωτίου δήλωσε το εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και τις 2 χρόνιες από την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΝΤΑΗ

Ο Αντώνης Νταής κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες Δ΄ και Γ΄Εθνικής, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα των παρακάτω ομάδων:

Προοδευτική Ηγουμενίτσας, θεσπρωτος, Απόλλων Πάργας, Σούλη Παραμυθιάς, Εθνικός Φιλιπιαδας, Αχερων Καναλακίου.

Τα στατιστικά του από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων

awrtw3etgwb4.jpg

Η συντακτική ομάδα του Sportcyclades.gr εύχεται στον Αντώνη Νταή καλή συνέχεια στην καριέρα του.

91fd4924f3858f21a48ec47bbcdf1e9d_XL.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares