Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 16:56

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ –ΔΡΩΜΕΝΑ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΟΥ

ios_2010

‘’Από την χαρά στην λύπη και από την λύπη στην χαρά’’


Με αυτές τις λίγες λέξεις η ανασκόπηση της πορείας του Αθλητικού Συλλόγου Ίου την διετία 2009-2011.

Η άνοδος και η συμμετοχή στην Α κατηγορία Κυκλάδων ήταν μια πρόκληση για την ποδοσφαιρική ομάδα της Ίου ,αλλά η παραμονή της πέρασε μέσα από χίλια κύματα, για να υποκύψει τελικά με τον υποβιβασμό της στην Β κατηγορία.

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι το Δημοτικό Στάδιο Ίου θα ήταν έτοιμο για να αγωνιστεί η ομάδα τουλάχιστον τον δεύτερο γύρο.as_iou_2011_prasini_emfanisi

Όπως μας δήλωσε ο κόουτς του συλλόγου κ. Καραβάς: ‘’4 παιχνίδια κλειδιά με Μήλο, Άνδρο , Α.Ο Πάρου και Πανθηραϊκό που δεν έγιναν στην έδρα της Ίου αλλά σε άλλα νησιά και σε έδρες αντιπάλων, έκριναν καθοριστικά την πορεία του συλλόγου. Παρόλα αυτά η ομάδα τερμάτισε τον Γολγοθά της αγωνιζόμενη στα τελευταία της παιχνίδια με 7 και 9 παίχτες, ταξιδεύοντας όλο τον χειμώνα (7,8 και 9 μποφόρ) με φουσκωτά και καΐκια, χωρίς να προδώσει αυτούς που την πρόδωσαν’’

Έκπληξη η παιδική ομάδα τερματίζοντας πρώτη και αήττητη στον όμιλό της.

Η Ακαδημία αυτή την στιγμή αριθμεί 47 παιδάκια , λαμπρή υποδομή για το ποδοσφαιρικό μέλλον του νησιού.

akadimies_as_iou_2011_2

Το νέο γήπεδο με την ολοκλήρωση των εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο και τα αποδυτήρια, θα αποτελεί ένα στολίδι και η πραγματοποίηση ενός ονείρου 10 ετών.

Στα Διοικητικά του Συλλόγου τώρα όλα θα εξαρτηθούν από την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές εντός του καλοκαιριού.

Στα δρώμενα τώρα του συλλόγου και με πρωτοβουλία του Καραβά Θόδωρου άσχετα εάν θα παραμείνει η όχι στην τεχνική ηγεσία την νέα περίοδο, κάθε εβδομάδα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα σε ανδρικό παιδικό και εφηβικό, με διεξαγωγή οικογενειακών και φιλικών αγώνων.

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε απονομή βραβείων στην παιδική ομάδα, και επακολούθησε αγώνας Ανδρών-Μικτής παίδων και εφήβων με τελικό σκορ 4-4( φωτο). Εάν οποιοδήποτε σωματείο επιθυμεί να την διεξαγωγή φιλικού αγώνα, να απευθυνθεί στα Γραφεία του συλλόγου.


ΑΣ ΙΟΥ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΡΠΟΝΗΣΕΙΣ 2011® by sportcyclades
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares