×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 02:13

Πανναξιακός ΑΟΝ: Η Χριστίνα Χάρρις μιλάει στο s.c....

volley_gynaikwn_pannaxiakos-ionikos_karlovasi

Το sportcyclades.gr εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη από την πρώτη μεταγραφή του Πανναξιακού ΑΟΝ Χριστίνα Χάρρις, ενόψει της ανόδου της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικείου βόλεϊ.

S.C: Κυρία Χάρρις καλημέρα σας. Σας ευχόμαστε να έχετε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες με την νέα σας ομάδα τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Χ.Χ:  Σας ευχαριστώ πολύ.

S.C: Ξεκινώντας θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για την μέχρι τώρα καριέρα σου και από πόσο χρονών παίζεις βόλεϊ.

Χ.Χ: Ξεκίνησα το βόλεϊ στα 13 μου, όταν πήγα στην πρώτη γυμνασίου στο ΤΑΔ Καρλοβασίου. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησα προπονήσεις με τον Ιωνικό Καρλοβασίου. Το 2005 συμμετείχα στα κλιμάκια της εθνικής κορασίδων μέχρι και την τελική φάση στη Ολυμπία. Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και τώρα έμεινα στον Ιωνικό Καρλοβασίου, με τον οποίο κατακτούσαμε σχεδόν συνέχεια το πρωτάθλημα Σάμου και συμμετείχαμε στα μπαράζ ανόδου της Ζ περιφέρειας. 

S.C: Τι σημαίνει για εσένα η μεταγραφή σου στον Πανναξιακό ΑΟΝ και τι σε οδήγησε να επιλέξεις την ομάδα της Νάξου.

Χ.Χ: Με τη μεταγραφή μου, μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας.  Την ομάδα του Πανναξιακό τη γνώρισα φέτος, στα μπαράζ ανόδου της  Ζ περιφέρειας. Εκεί διαπίστωσα το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι άνθρωποι της Νάξου για το βόλεϊ και την αγάπη που δείχνουν για την ομάδα τους. Για τους λόγους αυτούς ο Πανναξιακός αποτελεί ιδανική ομάδα για μένα.

S.C: Τι θα σου λείψει περισσότερο από την προηγούμενη σου ομάδα;

Χ.Χ: Πρώτα από όλα θα μου λείψει ο προπονητής μου ο κ. Μανόλης Μαθιός. Επίσης θα μου λείψουν πολύ και οι συμπαίκτριες μου. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα έρχονται να με βλέπουν...

S.C: Η μεταγραφή σου στον Πανναξιακό αποτελεί για εσένα <<σκαλοπάτι>> που ίσως θα σου έδινε την ευκαιρία να παίξεις σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα;

XARRISΧ.Χ:  Ο Πανναξιακός έχει όλες τις προϋποθέσεις να παίξει σε ακόμα υψηλότερη κατηγορία και να πρωταγωνιστήσει σε αυτήν. Με την έννοια αυτή ίσως και να μην αποτελεί σκαλοπάτι προς μία μεγαλύτερη ομάδα…

S.C: Πρόσφατα είχες αγωνιστεί στην Νάξο στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Α2 και πήρες μία πρώτη εικόνα από τις εγκαταστάσεις, από το Δ.Σ του Πανναξιακού και από το φίλαθλο κοινό της Νάξου. Μπορείς να μας πεις δυο λόγια για αυτό;

Χ.Χ: Οι εγκαταστάσεις στη Νάξο ήταν πάρα πολύ καλές. Όπως σας είπα και προηγουμένως στην Νάξο είδα με τα μάτια μου την αγάπη που δείχνουν οι άνθρωποι του νησιού για το βόλεϊ.

S.C: Στους αγώνες μπαράζ ποιες παίχτριες από τον Πανναξιακό ξεχώρισες;

Χ.Χ: Δε θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποια παίκτρια. Ο Πανναξιακός είχε μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια κατέκτησε την άνοδο στην Α2.

S.C: Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι περισσότερο?

Χ.Χ: Η θέση που μου αρέσει να αγωνίζομαι περισσότερο είναι Διαγώνιος. Παρόλα αυτά έχω παίξει και Κεντρική αλλά και ακραία.

S.C: Αυτήν την στιγμή βρίσκεσαι στην Σάμο και προπονείσαι με την παλιά σου ομάδα πότε θα μετακομίσεις στην Νάξο;

Χ.Χ:  Δεν το γνωρίζω ακόμα το πότε ακριβώς. Πάντως πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σαιζόν θα είμαι στη Νάξο.

S.C: Σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη που μας έδωσες και ευχόμαστε στο μέλλον να μας δοθεί η ευκαιρία να ξαναμιλήσουμε.

Χ.Χ: Κι εγώ σας ευχαριστώ πολύ.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares