Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:19

Υπάρχει αισιοδοξία και θετική αύρα στη Λάβα

Κάλλιστα η απόκτηση του Ντέμη Ζώνα από τη Λάβα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο ηχηρή κίνηση που έχει γίνει φέτος στο μεταγραφικό παζάρι των Κυκλάδων, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη πορεία μίας ομάδας.

Όπως είχαμε γράψει, ο Ντέμης Ζώνας επέλεξε να αποτραβηχτεί προσωρινά από τις αυξημένες απαιτήσεις της Γ΄Εθνικής και να επικεντρωθεί στο έργο του ως προπονητής και υπεύθυνος στις ακαδημίες της Κιβωτού Οίας, αλλά και στο νέο δρόμο που χαράζει με την εκπροσώπηση ταλέντων.

Βέβαια, Ζώνας χωρίς ποδόσφαιρο δεν πάει… Έτσι λοιπόν αποφάσισε να πει το ναι στην πρόταση των ανθρώπων της Λάβας, που δείχνουν ότι και φέτος θέλουν να παρουσιάσει η ομάδα τους ένα ισχυρό σύνολο.

Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr για τη μεταγραφή του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στη καριέρα μου. Μου αρέσει η προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της Λάβας και το έδειξαν με το τρόπο που με προσέγγισαν. Νιώθω πολύ όμορφα, έχουμε πολύ καλό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Αναφορικά με τους στόχους ο Ζώνας είπε: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν απόλυτα με αυτούς της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους πετύχουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος και αυτό οφείλεται στη θετική αύρα που βγάζει η ομάδα».

Τέλος, για την πρώην του ομάδα, τον Πανθηραϊκό, ο Ντέμης Ζώνας ευχήθηκε όλα να πάνε καλά: « Ο Πανθηραϊκός εύχομαι να έχει μία καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σαν ομάδα. Είναι μία ομάδα που έχω ζήσει πολλά και θέλω πάντα να πηγαίνει καλά».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares