Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:33

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για μέλλον του κυκλαδίτικου μπάσκετ

Την ικανοποίησή του κυρίως από την απόδοση των παικτών του στα τρία φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους εξέφρασε ο Θοδωρής Καζακίδης.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του εφηβικού τμήματος του ΑΟ Πάρου στους αγώνες προετοιμασίας το σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου ανέδειξαν ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται στο νησί των Κυκλάδων.

Ο νεαρός τεχνικός των “κυανόλευκων” μιλώντας το “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά λίγη ώρα μετά τα τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο βοηθητικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική εικόνα των αθλητών του και ιδιαίτερα για τις εμφανίσεις τους.

«Παιχνίδι με τα παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι», δήλωσε ο Καζακίδης και πρόσθεσε: «Βρίσκουμε τις αδυναμίες μας και τις βελτιώνουμε. Εκτιμώ πως είμαστε πολύ τυχεροί που μας έδωσε την ευκαιρία η διοίκηση να βρεθούμε στην Αθήνα για φιλικά προετοιμασίας».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως έχει μπει στην τελική ευθεία η διαδικασία έκδοσης λειτουργίας του νέου κλειστού γηπέδου της Πάρου στην περιοχή της Μάρπησσας ο Καζακίδης τόνισε: «Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπει η ομάδα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να τρέξουμε γιατί φαίνεται πως έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Ένα εξίσου θέμα, είναι αν θα μπορούμε να πάρουμε τις ώρες συμμετοχής που έχουμε ζητήσει γιατί τα παιδιά έχουν τα μαθήματά τους».

Υπάρχει κατά την γνώμη του μέλλον στο κυκλαδίτικο μπάσκετ; «Δυστυχώς για τις ακαδημίες όχι. Αν ένας αθλητής δεν φύγει για την Αθήνα να παίξει 60 παιχνίδια τον χρόνο, που εμείς παίζουμε 10 έτσι θα μείνει για πάντα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Λίγες οι ομάδες, δύσκολες οι μετακινήσεις».

Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό επίπεδο, μιας κι έχει αγωνιστεί πριν από δύο χρόνια με την φανέλα του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής; «Μόνο αν ματώσει ο εκάστοτε σύλλογος και κάνει μεταγραφές. Γιατί τα παιδιά τα προπονούμε, μερικά εξ αυτών μπορούν να παίξουν, άλλα πάνε 18 ετών φεύγουνε, πάνε να σπουδάσουν και παίζουν εκεί που πηγαίνουν».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares