Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 18:57

Τιμητικό να υπάρχει εκπρόσωπος από τις Κυκλάδες στις εθνικές κατηγορίες

Την άποψή του για το κυκλαδίτικο μπάσκετ εξέφρασε μέσω του “SportCyclades” και του συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά ο Αργύρης Καμπούρης, παρά το γεγονός πως γεννήθηκε σε ένα από τα νησιά που ανήκει διοικητικά στα Δωδεκάνησα, την Αστυπάλαια (24/1/1962).

Ο Έλληνας πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής στις ακαδημίες του Ολυμπιακού αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία των Πειραιωτών και της εθνικής μας ομάδας, αντιμετώπισε ως αντίπαλος την Κυριακή το πρωί την εφηβική ομάδα του ΑΟ Πάρου. Μετά το τέλος της φιλικής αυτής αναμέτρησης και παρά την ένταση που έζησε σε αυτό το ματς, τόνισε:

«Εκτιμώ πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στις Κυκλάδες. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα ότι τα παιδιά τελειώνοντας το σχολείο φεύγουν από το εκάστοτε νησί. Το βασικότερο όλων είναι ότι πρέπει να τους δίνονται τα εφόδια σε όποιο πανεπιστήμιο κι αν περάσουν, να κάνουν αυτό που κάνουν τόσα χρόνια και αγαπούν. Να σταθούν στο αθηναϊκό μπάσκετ. Νομίζω ότι εκεί πρέπει να δείξουν οι αρμόδιοι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δώστε τους τα κίνητρα, μάθετε τα βασικά , να μπορούν παράλληλα με τα μαθήματά τους να κάνουν κι αυτό που αγαπούν».

Κατά την προσωπική του άποψη θα πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος από τις Κυκλάδες στις εθνικές κατηγορίες; «Πάντα. Νομίζω πως είναι τιμητικό και για την περιοχή για το κυκλαδίτικο μπάσκετ». 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares