×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 03:58

Γιώργος Σπυριδάκης: «Οραματιστής μα και ..στρατηγός»

Εάν κάποια στιγμή γυρνούσε για λίγο ο χρόνος πίσω, τότε που ο ΑΟ Θήρας βρισκόταν ακόμα στα θεμέλια και αναζητούσε τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν «υπογράψει» το παρελθόν, το παρών αλλά και το μέλλον αυτού του συλλόγου, τότε σίγουρα από τα πρώτα κιόλας γράμματα, θα «έπεφτε» πάνω στο όνομά του. Ο λόγος για τον Γιώργο Σπυριδάκη.

Δεν έχει απομείνει πολύς καιρός, από την αρχή της αγωνιστικής δράσης στο Πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο βόλεϊ. Μία χρονιά που θα είναι πιο φτωχή από την περσινή, ελέω έλλειψης του Παναθηναϊκού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ομάδες που θα παραταχθούν στην αφετηρία, δεν θα παλέψουν η καθεμία ξεχωριστά, για τον.. οβολό που της ανήκει.


Στον ΑΟ Θήρας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι στόχοι κάθε χρόνο ήταν ψηλοί. Η ομάδα της Σαντορίνης αποσκοπεί να πρωταγωνιστήσει ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούν άλλωστε, όλοι οι διοικούντες του συλλόγου, ανάμεσά τους και ο Ταμίας του ΔΣ, Γιώργος Σπυριδάκης.

Ο ίδιος δεν φανερώνεται συχνά στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν αρνήθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του και να μιλήσει στο Sportcyclades.gr, τόσο για τα Νομίκεια 2017 που έρχονται σε λίγο καιρό, όσο και για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα του, εν όψει της νέας σεζόν.

16463092_1448629168495037_9055852465830333170_o.jpg

«ΘΕΣΜΟΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΕΙΑ»

Ο Γιώργος Σπυριδάκης ερωτώμενος για τα Νομίκεια που θα διεξαχθούν στις 14 και 15 του Οκτώβρη προς τιμήν του Ευάγγελου και της Λούλας Νομικού τόνισε: «Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με την διοργάνωση ΝΟΜΙΚΕΙΑ 2017 επιθυμεί να πραγματοποιήσει τόσο ένα επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο πλέον τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων, όσο και να τιμήσει παράλληλα μέσα από αυτό τους ευεργέτες τούτου του τόπου, τους Λούλα & Ευάγγελο Νομικό. Είναι ένα τουρνουά που έχει γίνει πια θεσμός και ελπίζουμε να προσφέρει θέαμα μέσα από τα ισχυρά και ανταγωνιστικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν».

12742362_1027152544011766_8977797225751070077_n.jpg

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΚΗΣΗΣ

Εν συνεχεία ο Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Θήρας, αναφέρθηκε για τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας τη νέα χρονιά, λέγοντας τα εξής: «Για τη φετινή σεζόν που έρχεται έχει γίνει ένας διαφορετικός προγραμματισμός από τις άλλες χρονιές στον Α.Ο.ΘΗΡΑΣ. Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία ενός συνόλου αποτελούμενο από νεαρές ταλαντούχες Ελληνίδες αθλήτριες που με την προσθήκη 2 ποιοτικών ξένων, να δημιουργήσουν σιγά σιγά ένα κορμό που θα παραμείνει ίδιος για αρκετά χρόνια και θα πρωταγωνιστεί σταθερά στην Α1. Υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά τόσο από πλευράς διοίκησης, αλλά κυρίως από το προπονητικό team και τις αθλήτριες. Είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας που είναι η παρουσία στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδος».

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τέλος ο Γιώργος Σπυριδάκης, αφού έστειλε τις δικές του ευχές εν όψει της νέας σεζόν, στάθηκε στο "θέαμα" που αναζητεί ο κόσμος της Σαντορίνης και που θα είναι φέτος από τα πρωταρχικά σημεία που θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, τόσο από τις αθλήτριες, όσο και από το προπονητικό τιμ: «Κυρίως ο μεγάλος στόχος είναι βλέπουν οι φίλαθλοι του νησιού, την ομάδα τους να προσφέρει θέαμα και να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια. Κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά, με λιγότερα προβλήματα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares