Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 00:34

Ο Άγιαξ εξόφλησε αλλά θα κινηθεί νομικά για την επιστροφή των χρημάτων

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Ρούσσος εκπροσωπώντας τον Αίαντα Σύρου στη συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, η ομάδα του πλήρωσε εφάπαξ το ποσό των 5.000 που χρωστούσε και πλέον δεν συντρέχει λόγος μη συμμετοχής του στο πρωτάθλημα.

Όμως ο κ. Ρούσσος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια που υπάρχει με τα υπέρογκα ποσά που πληρώνονται με τη χρήση του γηπέδου, πράγμα που όπως αποκάλυψε η ομάδα του θα κινηθεί νομικά για να διορθώσει.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ. Ρούσσος, ο Αίαντας σε περίπτωση δικαίωσης και επιστροφής του ποσού των 26.000 που έχει πληρώσει, τότε θα τα διαθέσει σε όλα τα σωματεία της Σύρου.

Σας μεταφέρουμε μέσω του βίντεο και γραπτώς τα όσα ακριβώς είπε:

Μετά την ενημέρωση που είχαμε για το χρέος, που όντως  υπήρχε χρέος. Λόγω που γράφει η κάμερα και για να ενημερωθούν όλα τα σωματεία των Κυκλάδων  ότι ο Άγιαξ έχει πληρώσει στην προηγούμενη διοίκηση  21.000, ενώ ο Πανναξιακός και ο Ανδριακός δεν πληρώνουν, εμείς πληρώνουμε 21.000 και 5.000 τώρα, σύνολο 26.000.

Από ενημέρωση που είχαμε από δικηγόρους μας είπαν να κινηθούμε δικαστικά και θα δικαιωθούμε, καθώς το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αν δικαιωθούμε από τα δικαστήρια και μας επιστραφούν  τα χρήματα θα τα μοιράσουμε σε όλα τα σωματεία της Σύρου, συμπεριλαμβανομένου και του Πάγου.

Τόσο ο προηγούμενος Δήμαρχος κ. Δεκαβάλας, όσο και ο τωρινός κ. Μαραγκός, στους οποίους απευθυνθήκαμε μας είπαν ότι στο χρησιδάνειο περιέχετε ο όρος να γυμνάζονται οι αθλητές των σωματείων.

Είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία και δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε αυτά τα ασύλληπτα ποσά, όταν όλα τα άλλα σωματεία της Σύρου είχαν φύγει και είχαν πάει στο γήπεδο της Άνω Σύρου για να μη πληρώνουν.

Για να ενημερωθεί σωστά η κοινή γνώμη εμείς παραδεχόμαστε το χρέος, αλλά το χρέος υπάρχει κάτω από όλες αυτές τις προϋποθέσεις. Έπρεπε να υπάρχει μέριμνα για να γίνετε δωρεάν αθλητισμός. Δε γίνεται να κάνουμε αθλητισμό και να πληρώνουμε αυτά τα ασύλληπτα ποσά.  Γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε αγοράσει ένα οικόπεδο και να είχαμε δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, για να μην υπάρξει πρόβλημα έχουμε πληρώσει εφάπαξ το ποσό και ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες να είναι τυχερές στο πρωτάθλημα και να έχουν  μια καλή πορεία.

Σε αυτό το σημείο ο κ. Φρέρης ρώτησα αν θα κινηθεί νομικά ο Αίαντας, με τον κ. Ρούσσος να απαντάει: Θέλω να πως ότι επιφυλασσόμενα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, καθώς όπως μας είπαν οι δικηγόροι της ΕΠΟ ότι αν υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα δεν επιτρέπεται καμία ομάδα να βγει από το πρωτάθλημα και κανένας να μη βγάλει δελτίο, αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα και απορούν πως γίνονται σε μικρές επαρχίες.

Σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων αν υπάρχει χρέωση στο γήπεδο της Ανω Σύρου ο κ. Ρούσσος είπε: Στην Άνω Σύρο υπήρχε μέριμνα στο χρησιδάνειο να προστατευθούν τα σωματεία. Έχουμε επικοινωνήσει με πάρα πολλά σωματεία σε όλη την Ελλάδα και μας είπαν ότι κανένας δεν πληρώνει χρήση σε  Δημοτικό Γήπεδο.  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares