Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 18:27

Είπε ναι στο δώρο ο Χάμιλτον

Σε ένα δραματικό αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος του, ο Λιούις Χάμιλτον εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη των δύο Ferrari και κέρδισε στη Σιγκαπούρη εκτοξεύοντας τη διαφορά του στην κατάταξη των οδηγών.

Δεύτερος τερμάτισε ο Ρικιάρντο με Red Bull και τρίτος ο Μπότας με Mercedes.

   Στο σημερινό αγώνα στο λιμάνι της Σιγκαπούρης, οι Mercedes μπήκαν ως το απόλυτο αουτσάιντερ, ωστόσο ο Χάμιλτον στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός μετά τις συγκρούσεις της εκκίνησης και οδηγώντας πολύ προσεκτικά βρέθηκε από πέμπτος πρώτος κατακτώντας τους 25 βαθμούς της πρώτης θέσης με το πέρας των 2 ωρών κι όχι των 61 γύρων. Ο Βρετανός, αφού είδε τους Φερστάπεν και Ραικόνεν να συγκρούονται στην πρώτη στροφή του αγώνα, βρέθηκε δεύτερος πίσω από το Φέτελ και είδε εν τέλει το Γερμανό ανταγωνιστή του για τον τίτλο να χάνει το μονοθέσιό του και να χτυπάει στον τοίχο, γεγονός που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει. Πλέον ο Χάμιλτον μετά από ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα στη Marina Bay προηγείται με 28 βαθμούς του Σεμπάσταν Φέτελ στην κούρσα του πρωταθλήματος και απομένουν 6 αγώνες μέχρι τη λήξη της σεζόν.

   Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν ό,τι χειρότερο για τη Ferrari και τις πιθανότητες του Φέτελ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Γερμανός πλέον είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για να στεφθεί πρωταθλητής, ωστόσο στη Formula 1 τα πάντα μπορούν να συμβούν όπως είδαμε και σήμερα. Στο προηγούμενο κείμενο αναφέραμε ότι ο αγώνας στη Σιγκαπούρη θα έκρινε εν πολλοίς την έκβαση του φετινού τίτλου αφού πριν από αυτόν τους δύο μονομάχους χώριζαν μόλις τρεις βαθμοί. Πλέον εξετάζοντας τα εναπομείναντα σιρκουί η διαφορά των 28 πόντων μοιάζει αγεφύρωτη και σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη, ο Χάμιλτον σήμερα κατέκτησε το τίτλο.

   Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει η Formula 1. Παρ' όλα αυτά ο Χάμιλτον και η Mercedes κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους. Το καλύτερο για το άθλημα και το κοινό θα ήταν ο τίτλος να κριθεί στο Άμπου Ντάμπι, πράγμα που ευχόμαστε κι εμείς. Επόμενος αγώνας σε 14 ημέρες στη Μαλαισία αναμένοντας την αντίδραση της Ferrari.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares