×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 21:46

Τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Δημήτρη Κασκούτη

Μόλις στα 34 του χρόνια ο Δημήτρης Κασκούτης έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και όσους τον είχαν ζήσει και γνωρίσει από κοντά.

Στο πέρασμα του από τα Κυκλαδίτικα γήπεδα, ο Δημήτρης Κασκούτης πρόλαβε να αφήσει τη δική του σφραγίδα, με τα πανέμορφα τέρματα που πέτυχε, κερδίζοντας τον ποδοσφαιρικό σεβασμό συμπαικτών, φιλάθλων και αντιπάλων.

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί είναι αυτοί που στέλνουν τα συλλυπητήρια τους.

Σε αυτό το ποστ θα δημοσιεύονται με σειρά αποστολής οι ανακοινώσει που λαμβάνουμε

Νηρέας

Η είδηση του πρόωρου χαμού, του ταλαντούχου, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Κασκούτη, γεμίζει θλίψη και οδύνη την οικογένεια του ΑΜΕΣ Νηρέα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές και οι προπονητές του Συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παμμηλιακός

Οι οικογένεια του Παμμηλιακού, συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Δημήτρη Κασκούτη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως μία καλή ανάμνηση το πέρασμα του από τον σύλλογο μας.

Αστέρας Μαρμάρων

Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Μαρμάρων, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη για τον θάνατο του Δημήτρη Κασκούτη. Ευχόμαστε στους οικείους του να έχουν κουράγιο και να μείνει για πάντα ζωντανός στη μνήμη τους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares