Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 23:27

Οι αγώνες τρεξίματος στην Αμοργό να γίνουν θεσμός

Αν έπρεπε να διαλέξουμε τρεις λέξεις για να περιγράψουμε τους σημερινούς αγώνες του Amorgos Trail Challenge, αυτές θα ήταν επιτυχία, ενθουσιασμός, ικανοποίηση!

Επιτυχία γιατί για άλλη μία μέρα ο κόσμος με τη συμμετοχή του απέδειξε πως αγαπά τέτοιου είδους διοργανώσεις, διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Σήμερα στον αγώνα των 7,5 και των 18 χλμ συμμετείχαν τουλάχιστον 100 άτομα! Η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα δόθηκε γύρω στις 10 στην Μονή της Παναγιάς της Χοζοβιώτισσας και των 7,5 χλμ στις 11 στον Όρμο της Αιγιάλης. Και οι δύο αγώνες είχαν κοινό τερματισμό τον Όρμο της Αιγιάλης.

Ενθουσιασμός γιατί όσοι συμμετείχαν δεν σταματούσαν να αναφέρουν πόσο όμορφη ήταν η διαδρομή που ακολούθησαν. Έτρεξαν σε μονοπάτια που είχαν θέα το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού, πέρασαν μέσα από τα γραφικά χωριά του νησιού, τη Λαγκάδα, τον Ποταμό, τα Θολάρια και κατέληξαν στην παραλία της Αιγιάλης όπου ο κόσμος του καταχειροκρότησε!

Ικανοποίηση διότι το Amorgos Trail Challenge πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και από πλευράς διοργάνωσης όλα ήταν άψογα. Αξιοσημείωτη και η συμμετοχή των παιδιών της Αμοργού που βοήθησαν εθελοντικά έτσι ώστε να στεφθούν οι αγώνες  με επιτυχία.

Σήμερα οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ ένα αντρών και ένα γυναικών στα 18χλμ, ένα αντρών και ένα γυναικών στα 7,5 χλμ. Στους άντρες 18χλμ νικητής είναι ο Νικόλαος Ροδόπουλος, στις γυναίκες 18χλμ νικήτρια στέφθηκε η Κampy Μarianne ενώ στα 7,5χλμ πρώτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης και η Σταυρούλα Παναγιώτου.

Το amorgos- news.gr που στήριξε το Amorgos Trail Challenge από την πρώτη στιγμή στέλνει τα συγχαρητήριά του τόσο στους συμμετέχοντες των αγώνων όσο και στους διοργανωτές με την ευχή οι αγώνες τρεξίματος στην Αμοργό να γίνουν θεσμός.

Πηγή: amorgos-news.gr

IMG_1907.jpg

IMG_1894.jpg

IMG_1859.jpg

IMG_1988.jpg

 

IMG_1944.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares