×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:13

«ΝΑΙ» έχει έρθει η ώρα για την κατάκτηση τίτλου από τη Θύελλα

Μαχητής, οραματιστής και πάνω από όλα άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο από την αγνή του πλευρά… Αυτός είναι ο Γενικός Γραμματέας της Θύελλας Καμαρίου, Βαγγέλης Φουστέρης.

Έπαιξε ποδόσφαιρο από το 1978 εως το 2004 και γνωρίζει καλά τι εστί να παλεύει για να κατακτήσεις τη νίκη και την διάκριση. Όμως η διαφορά με τον Βαγγέλη Φουστέρη είναι ότι για να πετύχεις πρέπει να δουλέψεις και για να δουλέψεις πρέπει να είσαι οργανωμένος. Αυτό είναι και το μότο του… «Δουλειά και οργάνωση» , πράγμα που έχει πετύχει να εδραιώσει μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση στον σύλλογο της Θύελλας.

Μπορεί οι φετινοί στόχοι να είναι υψηλοί όσο αφορά την Ανδρική ομάδα, αλλά παράλληλα το βάρος ρίχνεται και στα φιντάνια της ομάδας που δουλεύουν καθημερινά στα αναπτυξιακά τμήματα.

21733179 10214742323654310 1921709761 n

Who is who

Ίσως πολλές φορές το βιογραφικό κάποιου μπαίνει στην άκρη, καθώς αυτά που έχει και μπορεί να προσφέρει μελλοντικά , πρόκειται να γεμίσουν αρκετές σελίδες βιογραφικού.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Βαγγέλη Φουστέρη, καθώς μπορεί αν έχει πετύχει και να έχει ζυμωθεί σε μεγάλο βαθμό με τον αθλητισμό, αλλά όταν τον γνωρίσεις καλά αποκομίζεις την εντύπωση ότι είναι ένας έφηβος με τεράστια όρεξη για δημιουργικότητα που μόλις ξεκινά στον αθλητισμό και έχει πολλά να πραγματοποιήσει.

Βέβαια οι πράξεις είναι αυτές που επιβεβαιώνουν τους ανθρώπους και η οικογένεια Φουστέρη γνωρίζει τι εστί στήριξη στον αθλητισμό, με την πρόσφατη απόφαση για δωρεά υλικού στον ΑΣ Ίου να αποτελεί από μόνη της μία πράξη που τ λιγότερο προκαλεί τον σεβασμό.

21742351 10155707666332445 595855490 o

Πάμε όμως να δούμε μέσα σε λίγες γραμμές ποιος είναι ο Βαγγέλης Φουστέρης:

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την σημερινή μας συζήτηση και να σας ευχηθώ καλή δύναμη για τη νέα σεζόν.

Με  το  ποδόσφαιρο  ασχολούμαι  από  το 1978. Αιτία ήταν ο θείος μου, Γιάννης  Φουστέρης  που ως φανατικός φίλαθλος  του Ατρόμητου Αθηνών  με έγραψε  στις  ακαδημίες  του. 

Στη  συνέχεια  σε ηλικία 16 ετών  έκανα το πρώτο  δελτίο μου στην  Αναγέννηση  Περιστερίου. Στη πορεία των χρόνων αγωνίστηκα σε όλες τις κατηγορίες της  Αθήνας   και συμμετείχα σε κάποια παιχνίδια  της Μικτής  Δυτικής  Αττικής .

Το 1992 ήρθα  δανεικός  στον  Πανθηραϊκό  για  ένα  χρόνο  και  το 1997 αγωνίστηκα για ένα χρόνο στην ομάδα του Καρτεράδου.

Το 1998 πήρα  μετεγγραφή  στην  Θύελλα Καμαρίου  όπου  και  έπαιξα  έως  το  2004 που σταμάτησα το ποδόσφαιρο  .
Την χρονική περίοδο 2005-2007 ήταν  η πρώτη ενασχόληση  μου  με την  ακαδημία  της  ομάδας .
 Στην συνέχεια  έπρεπε  να  αφιερώσω  περισσότερο χρόνο  στα παιδιά μου  τον Φώτη και την Χριστιάνα, οι οποίοι είναι και οι δύο  αθλητές  του TAEKWONDO  και  πρωταθλητές  Ελλάδας .  Και  οι δύο  σημείωσαν  σημαντικές διακρίσεις  εντός  και  εκτός  Ελλάδας  με τον Φώτη να κατακτά το  χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2011, το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό συλλόγων  το 2013 ενώ είχε και συμμετοχή στο Korean Οpen 2014. Παράλληλα η Χριστιάνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  2010-2011-2012, το ασημένιο το 2014 ενώ είχε ξεκινήσει με το χάλκινο το 2009. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και το 2011 στο Βελιγράδι και την επόμενη χρονιά ήρθε και το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι πάλι  σε G1 πρωτάθλημα. Το 2014 κατέκτησε το  χάλκινο  μετάλλιο στο Τρελεμποργκ  σε G1 πρωτάθλημα ενώ είχε και συμμετοχή στο Korean Οpen 2014. Όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε χρόνος για την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια.


Θεωρώ πως πρέπει  να υπάρχουν δύο  κατηγορίες  με υποβιβασμό και ανάδειξη πρωταθλητών


21764178 10155707667612445 1951698667 o

Το  σχόλιο για τη περσινή χρονιά σχετικά με την ομάδα σας, αλλά και γενικότερα με την όλη εικόνα του πρωταθλήματος

«Γενικά το πρωτάθλημα της  Α’ Κατηγορίας  ήταν  πολύ  ανταγωνιστικό με  δυνατές  ομάδες , εμείς  προσπαθούμε  να δημιουργήσουμε  γερές  βάσεις  και  να  γινόμαστε  καλύτεροι  χρόνο  με  τον  χρόνο.  Την περσινή χρονιά  παρά την δεύτερη θέση θα την  χαρακτηρίσω ως εκπαιδευτική  χρονιά  πάνω σε πολλά θέματα μιας  και προχωρήσαμε σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης λειτουργίας της ομάδας σε όλους τους τομείς».     

Είναι καλύτερη φέτος η μορφή, δηλαδή μία κατηγορία και με τρεις ομίλους, ποια είναι τα υπέρ και τα κατά;

« Θεωρώ πως πρέπει  να υπάρχουν δύο  κατηγορίες  με υποβιβασμό και ανάδειξη πρωταθλητών, βέβαια η  δυσκολία  της  μετακίνησης  είναι  μεγάλη  με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους  για  τις  ομάδες . Το φετινό  μοντέλο  έχει ξαναδοκιμαστεί στο παρελθόν  και  τελειώνει  με  τελικό  ανάμεσα  σε δύο  ομάδες. Αυτό κρύβει  ίσως μια αδικία όταν καλείσαι να κάνεις  μια προσπάθεια όλο τον χρόνο και θα κριθούν όλα σε ένα παιχνίδι και όχι  στην συνολική προσπάθεια. Πιστεύω ότι  στο τέλος  του πρωταθλήματος  θα  έχουμε  πιο ολοκληρωμένη  εικόνα».


Δεν  θα κρυφτώ  η ομάδα  έχει  στόχο  το  νταμπλ  και την άνοδο  στη  Γ’ Εθνική


2939702bd63bb2f80f755b0551e7c140 XL

Πέρυσι η Θύελλα είχε στόχο μία καλή πορεία και νομίζω ότι η 2η θέση θεωρείται ως επίτευξη του στόχου, συμφωνείται;

«Θεωρώ πως η περσινή  χρονιά αν και εκπαιδευτική όπως προείπα ήταν  επιτυχημένη.  Παίξαμε  πολύ καλό  ποδόσφαιρο  και από κάποιες   λεπτομέρειες  δεν  πανηγυρίσαμε  έναν  από  τους  δύο στόχους» .

Λίγο εως πολύ οι φετινοί στόχοι έχουν οριοθετηθεί και αυτοί έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την κορυφή. Να υποθέσω ότι ο στόχος της κορυφής για τη Θύελλα είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και γιατί όχι και του νταμπλ και όλα αυτά με φόντο τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική;

«Για  εμένα ο  εχθρός  του  καλού  είναι  το καλύτερο , δεν  θα κρυφτώ  η ομάδα  έχει  στόχο  το  νταμπλ  και την άνοδο  στη  Γ’ Εθνική.  Φυσικά και  οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν την  προσπάθεια τους  και τις σεβόμαστε και τις υπολογίζουμε όλες. Στο ποδόσφαιρο  όλα  γίνονται και αν θες να κατακτήσεις κάτι θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο 101% και να μην υποτιμήσεις κανέναν. Στα  λόγια  μπορούν να  βγουν  όλοι  πρωταθλητές αλλά ένας θα είναι τελικά την άνοιξη... Το κύπελλο έχει ένα  μεγάλο βαθμό  δυσκολίας  φέτος με την  συμμετοχή  και του  Πανθηραϊκού αλλά  όπως  παλεύουμε  όλα  τα παιχνίδια αν  τύχει το  ίδιο θα κάνουμε  και  σε  αυτό».


Με καλή  οργάνωση  υποδομές  και  σωστή  διαχείριση,   πιστεύω  ότι μπορούν  να  υπάρχουν δύο ομάδες  σε  υψηλό επίπεδο


d063d8b7c1471349d2847c26ce4e4d8c XL

Προσωπική μου άποψη, αλλά και κοινή διαπίστωση που βγαίνει και μέσα από τους αριθμούς, η Σαντορίνη έχει πάρει τα τελευταία χρόνια τα σκήπτρα των Κυκλάδων σε ότι αφορά τις επιτυχίες του αθλητισμού σε ομαδικό επίπεδο, θεωρείτε ότι το νησί σηκώνει ακόμα μία ομάδα σε υψηλό επίπεδο;

«Οι ομάδες  της  Σαντορίνης  με  τις διοικήσεις  τους  κάνουν πολύ  μεγάλη προσπάθεια  και  θεωρώ  πως  το επίπεδο μιας  ομάδας  δεν  ανεβαίνει  μόνον  όταν αλλάζουν   κατηγορία αλλά  όταν  δημιουργούν   τις  προϋποθέσεις  και  τις  υποδομές  για να γίνουν  και να παραμείνουν  ομάδες  σε υψηλό  επίπεδο.  Μια τέτοια  ομάδα  προσπαθούμε  να  δημιουργήσουμε. Τώρα αν  το  νησί  σηκώνει ακόμα μια ομάδα σε υψηλό  επίπεδο θεωρώ  πως όλα  είναι  θέμα διαχείρισης   και  καλής  πρόθεσης  από  αυτούς  που  ασχολούνται  με  τα  διοικητικά  των  ομάδων . Με καλή  οργάνωση  υποδομές  και  σωστή  επαναλαμβάνω  διαχείριση,  ναι  πιστεύω  μπορούν  να  υπάρχουν δύο ομάδες  σε  υψηλό επίπεδο».  

Τι γνώμη έχετε για την επίτευξη συνεργασιών, πιο συγκεκριμένα σε μία πρόταση για συνένωση ομάδων και κοινή κάθοδο σε κάποιο πρωτάθλημα τι θα απαντούσατε, έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση;

«Ανέκαθεν  ήμουν  της  λογικής  της  συσπείρωσης  των  δυνάμεων  όταν  οι  προθέσεις  είναι  καλοπροαίρετες  και  με  κοινή  γραμμή  για το καλό  του  Σαντορινιού Ποδοσφαίρου. Έχει γίνει  μία πρώτη  αναγνωριστική προσέγγιση  από  τον  πρόεδρο  του  ΔΑΠΠΟΣ  χωρίς  κάποιες  ουσιαστικές  προτάσεις . Δεν  ξέρω  αν  η  χρονική  περίοδο ς είναι  η  κατάλληλη  για  κάτι  τέτοιο αλλά στη παρούσα φάση θεωρώ πως δεν είναι».


Θεωρώ  πως  καλό  είναι  ο  καθένας  να  ασχολείται  με το να κάνει  καλύτερο  το  σωματείο  που συμμετέχει  και  να  μην  επιδιώκει  να  ‘’ψοφήσει  η  κατσίκα  του  διπλανού  του’’


21732968 10155705005997445 1587592380 n

Ως Σαντορινιός άνθρωπος του αθλητισμού, ποια είναι η άποψη σας για την παρουσία του ΑΟ Θήρας και του Πανθηραϊκού στην παραπάνω κατηγορία και ποια τα συναισθήματα που η ΑΕ Σαντορίνης δεν τα κατάφερε πέρυσι;

« Θα  ξεκινήσω  με  την  Α.Ε.Σ. όπου πιστεύω πως τα παιδιά έκαναν την  προσπάθεια τους  με αξιοπρέπεια  για να ζήσουν  το ταξίδι  τους και έγραψαν και αυτοί την δική τους ιστορία στις επιτυχίες του αθλητισμού στο νησί. Πιστεύω  ότι  φαγώθηκαν  από το  σύστημα και  δεν  άξιζαν  να  υποβιβαστούν .  Ο Πανθηραϊκός   είναι  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στην  Γ’ Εθνική κάτι που σημαίνει πως οι διοικούντες  κάνουν  σοβαρή  προσπάθεια.
Θεωρώ  φέτος  είναι  κομβική  και  δύσκολη  χρονιά  και ελπίζω  να  πάνε  όλα  καλά.
Όσον αφορά τον  Α.Ο.  ΘΗΡΑΣ  αποτελεί  πια μια σταθερή αξία στην Α1  κατηγορία  γυναικών  βόλεϊ . Είναι μια πολύ σωστά οργανωμένη  ομάδα και  θεωρώ  πως  ήρθε  η ώρα  και  για  ένα  τίτλο».

Σε όλα τα νησιά και γενικότερα σε όλους τους τόπους υπάρχει το φαινόμενο μία άτυπης κόντρας μεταξύ των σωματείων που έχουν το ίδιο αντικείμενο, το ίδιο έχει παρατηρηθεί και στη Σαντορίνη κατά καιρούς, όπου βλέπουμε το θερμόμετρο να ανεβαίνει, πολλοί λένε όταν ο ανταγωνισμός είναι μέσα σε αθλητικά και θεμιτά πλαίσια, τότε είναι καλοδεχούμενος γιατί ωφελεί όλους τους εμπλεκόμενους, ποια είναι η άποψη σας;

«Αυτό  δεν  ιδίωμα των νησιών,  είναι  γενικό  φαινόμενο  σε  όλες  τις  περιοχές  της  Ελλάδας  και του κόσμου να υπάρχει  μια άτυπη  κόντρα  μεταξύ  γειτονικών  σωματείων . Αυτό  βέβαια συμβαίνει  και  στην Σαντορίνη. Θεωρώ  πως  καλό  είναι  ο  καθένας  να  ασχολείται  με το να κάνει  καλύτερο  το  σωματείο  που συμμετέχει  και  να  μην  επιδιώκει  να  ‘’ψοφήσει  η  κατσίκα  του  διπλανού  του’’ γιατί έτσι δίνεται η ευκαιρία στους υπόλοιπους να κάνουν το έργο τους πιο εύκολο.  Άλλο το να υπάρχει ο  υγιείς ανταγωνισμός που θα σε κάνει καλύτερο και άλλο  ο ‘’αλληλοσπαραγμός’’.  Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι δυστυχώς  που λένε πως ας πέσω εγώ και  ο συντοπίτης  μου κατηγορία αρκεί να  τον έχω κερδίσει  ή ας τον κερδίσω και ας πέσω αρκεί να του κάνω ‘’ζημιά’’. Βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος κοινώς».


Πιστεύω  ότι έχει  έρθει  η ώρα  για την κατάκτηση κάποιου τίτλου  από την  ομάδα μας


21741389 10155705005977445 433806519 n

 Θυμήθηκα κάποια έκτροπα που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν και εσείς ήσασταν από τους πρώτους που τα καταδικάσατε, χωρίς μάλιστα ίχνος επιείκειας προς τους ανθρώπους που τα είχαν προξενήσεις, οι οποίοι ενδεχομένως ήταν και φίλαθλοι της ομάδας, τι θα πράττατε σε ανάλογη περίπτωση φέτος;

«Το θέμα έκτροπα  για  την  Θύελλα  έχει  λήξει και  όπως είπα και πιο πριν  πέρυσι μαθαίναμε και  τα λάθη  δεν  πρέπει  να επαναλαμβάνονται !  Τώρα  όποιος  πιστεύει  ότι  θα  γίνει  το  γήπεδό μας  χώρος  για να  βγάλει  τα  απωθημένα  του  κάνει  τεράστιο  λάθος.  Θέλουμε  στο  γήπεδο  ο κόσμος  να  υποστηρίζει  την  ομάδας  μας  κόσμια,  δεν  λέω  να  γίνουμε εκκλησία. Πάντα η Θύελλα είχε πολύ όμορφο κλίμα που έβγαζε μια δυναμική στους εντός έδρας αγώνες της και αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε. Δε μπορούν 3-4 άνθρωποι να ‘’καπελώνουν’’ τους υπόλοιπους 600-700 που θα έρθουν να περάσουν την ώρα τους βλέποντας ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και υποστηρίζοντας σε φίλαθλα πλαίσια την ομάδα μας ή ακόμη αν θέλετε μια ομάδα του νησιού τους. Δεν σε κάνει πιο Θύελλα από τους υπόλοιπους το να πετάξεις ένα μπουκάλι ή οτιδήποτε άλλο...».

Έχετε πίστη ότι φέτος έχει έρθει η ώρα η Θύελλα να πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιου τίτλου;

«Ναι  πιστεύω  έχει  έρθει  η  ώρα  για  τίτλο  στην  ομάδα μας. Έχει  γίνει  πολύ  καλή  δουλεία  σε  όλα  τα  επίπεδα,  έχουμε ένα  σταθερό  κορμό  καλών  παιχτών  με  καλό  προπονητή  και  αυτό πρέπει να εξαργυρωθεί  πιστεύω  με  ένα  τίτλο  τουλάχιστον».


Οι ακαδημίες  είναι  η  αιτία  και  η  αφορμή  που  ασχολήθηκα  τόσο  ενεργά  με την  ομάδα


21754501 10155705005992445 1606371076 n

Οργάνωση… από αυτά που γνωρίζω για εσάς και έχω καταλάβει το κομμάτι της σωστής λειτουργίας είναι κάτι σαν επιτακτική ανάγκη για τη δική σας μεθοδολογία πάνω στη διοίκηση μίας ομάδας, έχω δίκιο;

«Οργάνωση και διαχείριση είναι τα σημαντικότερα πραγματικά  για μένα. Βέβαια  αυτά χωρίς ανθρώπους  να  μπορούν  να  τα  υποστηρίξουν  είναι  μόνον  θεωρητικά  και  ανεφάρμοστα.  Αν θες  να  πας  την ομάδα  πιο  ψηλά  πρέπει  να  έχεις  ανθρώπους  που να  έχουν  διάθεση  να  βοηθήσουν  ποικιλοτρόπως , δεν  φθάνουν  δύο  και  τρεις  θα  κουραστούν και το αποτέλεσμα  θα  είναι  καταστροφικό».

Ακαδημίες… ένα κεφάλαιο που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια δυναμικά για τη Θύελλα και έχω την εντύπωση ότι φέτος έχει ενταθεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια. Ποιος είναι ο τελικός στόχος;

« Οι ακαδημίες  είναι  η  αιτία  και  η  αφορμή  που  ασχολήθηκα  τόσο  ενεργά  με την  ομάδα. Όταν  ανέλαβα  τις  ακαδημίες  ήμασταν  δύο  προπονητές, πέρυσι  τέσσερις και  φέτος  ξεκινάμε  πέντε!  Στόχος να  δημιουργηθεί  μια ακαδημία  με  υψηλά  στάνταρ και  παροχές  για  τα  παιδιά  της  Σαντορίνης. Μακάρι να βγει ένας ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες μας που θα αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Μέχρι τότε κοιτάμε πρωταρχικά να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι που αύριο μεθαύριο θα χρησιμοποιήσουν τις έννοιες της ομαδικότητας, της συμμετοχής και της συνεργασίας στην καθημερινή τους ζωή έχοντας τον αθλητισμό – και ότι προάγει αυτός - σαν ένα μεγάλο κομμάτι στη φιλοσοφία της πορείας τους».


Ηταν  πολύ  κακοσχεδιασμένο.  Όλο  το σκηνικό  περί  πρότασης συμμετοχής  στους   δευτεραθλητές  και  στους  τριταθλητές


21742057 10214742376055620 1970144319 o

Είστε υπέρ του μοντέλου της συνεργασίας με κάποια ΠΑΕ για την καλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών, θα λέγατε το ναι σε μία ενδεχόμενη πρόταση;

« Η συνεργασία  με  κάποια  ΠΑΕ θα  ήταν  ενδιαφέρουσα  φυσικά όλα  κρίνονται  από  τον  τρόπο  της συνεργασίας και τα πιθανά οφέλη  της  ομάδας  μας ».

Γνωρίζω ότι η κόρη σας και ο γιος σας είναι πρωταθλητές στο ταεκβοντο, τι γίνετε με αυτό το κομμάτι, καθώς γνωρίζω ότι ήσασταν από αυτούς που στηρίζατε πολύ το άθλημα και ήσασταν αρωγός της όλης προσπάθειας.

« Ναι  και τα δύο παιδιά μου  είναι  πρωταθλητές  Ελλάδας  όπως είπαμε στην αρχή.
Το  TAEKWONDO  είναι  ένα  άθλημα  που έχω  ζήσει  πολλές  χαρές  αλλά  και  πολλές  λύπες . Μέσα  από το συγκεκριμένο  άθλημα  γνώρισα  πολλούς  και  αξιόλογους  ανθρώπους  εντός  και  εκτός  Ελλάδας . Για το TAEKWONDO  δεν  χρειάζεται  να  πω τι  έχω κάνει  αυτό  το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι  είναι  στον  χώρο τόσο  εντός  όσο  και  εκτός  Σαντορίνης».


Είναι  δύσκολη  η δουλεία  του  διαιτητή  αλλά  πρέπει  και  αυτοί  να  προσπαθούν  να  κάνουν  όσο  το  δυνατόν  λιγότερα  λάθη


21754205 10155705008957445 635238641 n

Είδαμε φέτος μία προχειρότητα όσο αφορά τον σχεδιασμό της Γ΄ Εθνικής, με αρκετές ομάδες να μη δηλώνουν τελικά συμμετοχή, πράγμα που έφερε στην επιφάνεια το σενάριο για πρόταση στους δευτεραθλητές και του τριταθλητές προκειμένου να λάβουν μέρος στη Γ΄Εθνική. Σας έγινε κάποια πρόταση, τι έχετε να σχολιάσετε σχετικά;

« Σίγουρα  ήταν  πολύ  κακοσχεδιασμένο.  Όλο  το σκηνικό  περί  πρότασης συμμετοχής  στους   δευτεραθλητές  και  στους  τριταθλητές  έμπαζε  από  παντού αφού  έπρεπε  να  περιμένεις  έως 14/08/2017 για την συμμετοχή  ή όχι του  πρωταθλητή  και  μετά μέσα  σε  ένα  μήνα  να κάνεις  προγραμματισμό   για  Γ’ Εθνική . Από  όσο  γνωρίζω  δεν  πρέπει  να πήγε  κανένας  δεύτερος  ή τρίτος ... ήρθε  σχετικό  email  αλλά  είχαμε αποφασίσει ότι  το χρονικό  διάστημα  ήταν  πολύ  μικρό  για να κάνουμε  αυτή  την υπέρβαση  όταν  όλοι  οι  υπόλοιποι  έχουν ξεκινήσει  τον  σχεδιασμό τους  από τον  Iούνιο και  απορρίφθηκε ομόφωνα από  το Δ.Σ. ».

Είστε ικανοποιημένη από τη στήριξη των επιχειρηματιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης;

«Έχουμε ικανοποιητική   στήριξη  από τους  επιχειρηματίες  του  νησιού και  ο Δήμος έχει  βοηθήσει  όλα  τα  σωματεία».

Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση σε έμψυχο υλικό;

«Η ομάδα  είναι  πιστεύω πλήρης αλλά  αν παρουσιαστεί  κάτι  εξαιρετικό  θα  το  αξιολογήσουμε  και  θα  κινηθούμε  ανάλογα».


Ο Α.Ο.  ΣΥΡΟΥ  είναι  ένα  ιστορικό  σωματείο  και  δεν  του αξίζει  όλο  αυτό  το  παρατράγουδο   που  είδαμε  να  διαδραματίζεται


DSC 0994

Πέρυσι εκφράσατε κάποια παράπονα, ειδικά για τη διαιτησία, τι πρέπει να αλλάξει κατά τη γνώμη σας;

« Ξέρω  είναι  δύσκολη  η δουλεία  του  διαιτητή  αλλά  πρέπει  και  αυτοί  να  προσπαθούν  να  κάνουν  όσο  το  δυνατόν  λιγότερα  λάθη.  Το επίπεδο της διαιτησίας του νομού μας έχει φτάσει σε πολύ υψηλά στάνταρ τα τελευταία χρόνια για να υπάρχουν τέτοια λάθη. Δεν  θέλω  βέβαια να  πιστέψω  ότι  μπορεί  να  υπάρχει  κακοπροαίρετη  σκέψη».

Πως σχολιάζεται την απόφαση του ΑΟ Σύρου να μη λάβει μέρος στη Γ΄Εθνική;

« Ο Α.Ο.  ΣΥΡΟΥ  είναι  ένα  ιστορικό  σωματείο  και  δεν  του αξίζει  όλο  αυτό  το  παρατράγουδο   που  είδαμε  να  διαδραματίζεται  από  τον  Μάιο  μέχρι  και  την  μη  κάθοδο  της  ομάδας  ούτε  καν  στο τοπικό.  Πιστεύω  ότι  όταν  ξεκινάς  κάτι  και  έχεις  δημιουργήσει  προσδοκίες  το  ολοκληρώνεις  και  φεύγεις  με ψηλά  το κεφάλι».

Η ευχή σας για τη νέα σεζόν;  

«Ευχή μου είναι  να  είναι  όλοι  υγιείς  να  μην υπάρχουν  τραυματισμοί   και  να  γίνει  ένα  από τα συγκλονιστικότερα και θεαματικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών». 

21742317 10214742316094121 733682963 o

DSC 0991

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares