Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 13:12

Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ θα αγωνιστεί για ενδέκατη σεζόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μετά την Κηφισιά, τον Ολυμπιακό και άλλες ομάδες ήρθε η ώρα του Φοίνικα Σύρου.

Ο έμπειρος Βούλγαρος διεθνής θα προσπαθήσει με τον Φοίνικα Σύρου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Την σεζόν 2016-2017 ο Γιορντάνοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 534 πόντους και οι Συριανοί φίλαθλοι ευελπιστούν πως θα οδηγήσει την αγαπημένη τους ομάδα στο... μονοπάτι της επιτυχίας.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος μίλησε ο Γιορντάνοφ, ο οποίος ήταν άνετος και έδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα έχει έρθει.

«Είναι η 11η χρονιά μου στην Ελλάδα. Εντάξει έγινα μισός έλληνας. Η Ελλάδα πλέον είναι το δεύτερο μου σπίτι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί θα παίξω πάλι εδώ. Άλλαξα ομάδα. Καινούργια εμπειρία όπως λέω εγώ. Ελπίζω να έχω υγεία όπως και όλοι στην ομάδα και να προχωράμε μπροστά. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι μεγάλο όνειρο. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να το κατακτήσει. Αλλά για αυτό είμαστε μέσα στο γήπεδο, για αυτό είναι ένας στόχος μας και όλοι μας πρέπει να έχουμε αυτό στο μυαλό. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα να φτιάξουμε μια καλή ομάδα γιατί τώρα είμαστε 9 καινούργιοι παίκτες, νέος προπονητής. Αυτό που είδα στην Σύρο εδώ και ένα μήνα είναι ότι κάνουν πολύ σωστή δουλειά, πολύ οργανωμένοι και κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζω να έχουμε καλές στιγμές. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares