×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 08:36

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οριστικά τρεις οι 'μικροί'!

logos2011_de8niki_aom_pannax

Τις οριστικές αποφάσεις για τους κανονισμούς που θα διέπουν το προσεχές πρωτάθλημα για τη σεζόν 2011-2012 φαίνεται πως έχουν πάρει τα μέλη της τριμελούς Επιτροπής του Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.

Ο Γιώργος Σαρρής και οι άμεσοι συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) έλαβαν την έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, προκειμένου να προχωρήσουν στη σύνταξη της σχετικής προκήρυξης, η οποία θα έχει αποσταλεί στις Ενώσεις της χώρας μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής εξασφάλισε το 'οκ' της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, ώστε να στείλει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος στις Ενώσεις, πριν αυτό ψηφιστεί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα στις 22 Ιουλίου. Σε ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία της προκήρυξης θα αναφέρεται ότι οι ομάδες θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν στην ενδεκάδα τους τρεις 'μικρούς' (κάτω των 20 ετών, γεννηθέντες μετά τις 1-1-1991) καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Επίσης, οφείλουν να χρησιμοποιούν παράλληλα στο παιχνίδι το πολύ δύο 'μεγάλους' (άνω των 33 ετών).

Αγορές, Πωλήσεις, Ανταλλαγές Μεταχειρισμένων Η/Υ & Περιεφερειακών

8 υποβιβασμοί στους 14άρηδες ομίλους
Αναφορικά με τους υποβιβασμούς, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στους ομίλους που θα αποτελούνται από 14 ομάδες θα υποβιβάζονται οι οκτώ από αυτές. Από εκεί και πέρα, όσο μειώνονται οι ομάδες σε κάθε όμιλο, τόσο θα μειώνονται και αυτές που θα υποβιβάζονται. Περίπου μέχρι τις 10 Αυγούστου θα υποβάλλονται οι συμμετοχές από τα σωματεία, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κατά το Σαββατοκύριακο των 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares