×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 21:25

Πανναξιακός: Τα βρήκε και με Κολιούση….. Κλείνουν αρκετές μεταγραφές μες στην βδομάδα…

PANNAXIAKOS_METAGRAFES

Σε όλα τα βρήκαν Πανναξιακός και Κολιούσης και μένει πλέον η θετική απάντηση του Πανθηραϊκού στην έγγραφη πρόταση που έχει στείλει ο Πανναξιακός  για την μετακίνηση του Κολιούση στην Ναξιώτικη ομάδα.

Όπως έχουμε αναφερθεί ξανά ο Κολιούσης είναι ο κεντρικός αμυντικός του Πανθηραϊκού ο οποίος στην περσινή χρονιά ήταν ένας εκ των κορυφαίων της Σαντορινιάς ομάδας.

Κλείνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας……

Μάζεμα στα μεταγραφικά του Πανναξιακού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Η Επιτροπή μεταγραφών του Πανναξιακού παρέλαβε σήμερα από την Ε.Π.Σ Κυκλάδων τις αιτήσεις μεταβολών και θα προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση των «κλεισμένων» μεταγραφών .

Φλεριανός: εξετάζουμε 3-4 περιπτώσεις ακόμα….

Δεν αποκλείετε λοιπόν να έχουμε εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας αφού σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του Πανναξιακού Κύριο Βασίλη Φλεριανό μας τόνισε ότι η Διοίκηση δεν θέλει ανοιχτά «μέτωπα» και θέλει να κλείσει τις εκκρεμότητες της για να προχωρήσει προς την ολοκλήρωση του ρόστερ .

Μάλιστα ο Πρόεδρος των μπλε μας δήλωσε ότι η Διοίκηση εξετάζει τις περιπτώσεις 3-4 ακόμα ποδοσφαιριστών οι οποίοι ακόμα δεν έχουν πέσει στο τραπέζι. Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, για έναν επιθετικό και για δύο μικρούς με τους οποίος πιθανότατα θα κλείσει και το φετινό ρόστερ του Πανναξιακού.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares