Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011 09:15

Κινητικότητα στην Άνω Σύρο, στην έξοδο Μανουδάκης, Συριανός

syrianos_kostas

Η Θεοδωρίδου τραγουδά για την Άνω Σύρο. 

Μια από τις καλύτερες ελληνίδες λαϊκέ τραγουδίστριες η Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει στις 13 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο της Ερμούπολης για λογαριασμό της Άνω Σύρου.

Η Συριανή ομάδα θέλοντας να βρει τρόπους να αυξήσει τα οικονομικά της, διοργανώνει συναυλία με μια από τις Καλύτερες Έλληνιδες Λαϊκές τραγουδίστριες, ήδη στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο καθώς όταν έγινε γνωστό το όνομα που θα τραγουδήσει αυξήθηκε η θερμοκρασία και πάτησε κόκκινο. Το γήπεδο της Ερμούπολης σύμφωνα με το ενδιαφέρον που υπάρχει αναμένεται να είναι γεμάτο.

Μανουδάκης και Συριανός για Μύκονο και Πανναξιακό.

Ο 27 χρονος Συριανός τερματοφύλακας Κώστας Συριανός μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής τράβηξε το ενδιαφέρον της Μύκονου και του Γιώργου Αθανασιάδη. ο Συριανός ήταν ένας εκ τον κορυφαίων τερματοφυλάκων του ομίλου και είναι λογικό μετά τον υποβιβασμό της Άνω Σύρου να είχε προτάσεις να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Δ' Εθνικής. οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Συριανού στη Μύκονο.

Τέλος, άλλος ένας παίκτης της Άνω Σύρου έχει πρόταση από ομάδα της Δ' Εθνικής. ο Νεοφώτιστος στην κατηγορία Πανναξιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μέσο της Άνω Σύρου Κυριακό Μανουδάκη. ο Μανουδάκης έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τους Ναξιώτες και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. ο Συριανός ποδοσφαιριστής έκανε καλή χρονιά με την φανέλα της Άνω Σύρου και έχει την ευκαιρία τώρα στον όμιλο της Αθήνας με τον Πανναξιακό να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Σε αναζήτηση προπονητή.

Η Άνω Σύρος συνεχίζει να ψάχνει προπονητή. Προχθές είχε μια συνάντηση με Συριανό προπονητή αλλά δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares