×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 03:19

«Πέταξε» την ευκαιρία ο Πανθηραϊκός στη Λέσβο [stats]

Μπορεί να σημείωσε το πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μπορεί να προηγήθηκε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, μπορεί να «σπατάλησε» ευκαιρίες ώστε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο μέρος ο Πανθηραϊκός, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τη Λέσβο, αφού ηττήθηκε από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με 2-1.

Θέλει στήριξη

Κρατώντας το αποτέλεσμα αλλά και τη γενικότερη εικόνα του Πανθηραϊκού αυτές τις πρώτες δύο αγωνιστικές, είναι εμφανές πως η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη δεν έχει βρει τα πατήματά της ακόμα.

Ο σύλλογος σαφώς και χρειάζεται χρόνο αφού το καλοκαίρι έγιναν αρκετές προσθήκες, ενώ ταυτόχρονα και ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να στηρίξει αυτό το δύσκολο έργο, που πρέπει να φέρει εις πέρας και φέτος η ομάδα της Σαντορίνης.


Μπήκε «φουριόζος» και προηγήθηκε

Ο Πανθηραϊκός μετά το άκαρπο 0-0 των πρώτων λεπτών στο γήπεδο της Λέσβου, κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να δώσει άλλη τροπή στο ματς, όταν ο Φαμπίνιο στο 23ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο κάτω από το ύψος της μεσαίας γραμμής, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Ρόππας δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στο βάθος της εστίας του.


Αντέδρασε ο Διαγόρας και ισοφάρισε

Η χαρά ωστόσο των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ αφού 15 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38’, ο Αχείμαστος βρέθηκε στην περιοχή του Πανθηραϊκού και με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόρνταν Ουεντραόγκο, έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.


Ο νόμος του ποδοσφαίρου «τιμώρησε» τον Πανθηραϊκό

Όταν δεν βάζεις την μπάλα στα δίχτυα, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Κάτι τέτοιο ίσχυσε και στην περίπτωση του Πανθηραϊκού, αφού οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αρχοντάκη δεν κατάφεραν ούτε με τον Φύτρο, ούτε με τον Ντούμο, ούτε με τον Κεφαλά να αξιοποιήσουν τις χαμένες ευκαιρίες που τους δόθηκαν στην επανάληψη, ώστε να πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Φλινιανός, για την ομάδα του Διαγόρα, όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του Κατσάμπα, βρέθηκε σε θέση βολής από όπου και δεν αστόχησε.


Διαιτητής: Δημητρόπουλος Βοηθοί: Κρετσίμος-Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)


Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Χρήστος Πελέκης): Ρόππας, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτσος, Μέρο, Αχείμαστος, Λαζαρίδης (89′ Β. Παρέλλης), Τσομπανέλλης, Κωτάτης (68′ Κίστα), Τζόρνταν (82′ Φιλιανός), Κατσάμπας (90′ Σεφουλάι).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Αθανασίου, Κωλέτσης (45′ Γκίκας), Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρης, Κεφαλάς, Φύτρος, Μάνιας (70′ Περιάλης), Ντούμος (88′ Λούκα), Παναγιωτόπουλος, Φαμπίνιο.


Τα αποτελέσματα του 7ου Ομίλου:

ERGBERHY.jpg

Βαθμολογία:

3TGW34TYE4YH5.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares