×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 02:38

Αυλαία με "ντερμπάρα" στη Σαντορίνη

Η Λάβα Εμπορείου μετά από το πέρασμά της από τη Νάξο και το νικηφόρο αποτέλεσμα για το θεσμό του Κυπέλλου, έναντι του Αστέρα Τραγαίας, θέλει να ανοίξει «λογαριασμό» και στο Πρωτάθλημα για τον 3ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου, με κοινοποίησή τους, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook, καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο των Φηρών, σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:30.

Η Θύελλα Καμαρίου από την άλλη και φέτος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Η χρονιά μπορεί να μην ξεκίνησε με πλούσιο θέαμα, ωστόσο το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε. Η νίκη επί του Πανναξιακού στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης, παρά τις αδυναμίες που παρέθεσε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αποτέλεσμα της έλλειψης αγώνων αλλά και του σταδίου της προετοιμασίας που βρίσκεται αυτό το διάστημα η Θύελλα.

Οι εξέδρες του γηπέδου των Φηρών αναμένονται να έχουν αρκετό κόσμο, αφού το Πρωτάθλημα ξεκινάει με τοπικό ντέρμπι νωρίς – νωρίς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ελευθεριαδης, με βοηθούς τους Ρούσσο - Παντελάκη.

Η ανάρτηση στο Facebook από την Λάβα Εμπορείου:

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares