×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 02:42

Το πάλεψε ο Πανθηραϊκός, λύγισε στο τέλος

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ήττα εντός προγράμματος. Ο Πανθηραϊκός ωστόσο με την αγωνιστική του εικόνα, απέδειξε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο, πριν καν ξεκινήσει. Η ομάδα του Γιώργου Αρχοντάκη προηγήθηκε, ωστόσο στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από τα Σπάτα, για την 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Αήττητο με 2-1.

Σκόραρε νωρίς

Η ομάδα της Σαντορίνης ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ νωρίς –νωρίς όταν στο 12ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ντούμου, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την εσχάτη των ποινών. Ο Μάνιας δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι, βάζοντας στη συνέχεια δύσκολα στον Αήττητο.

Έδωσε μέτρα και το πλήρωσε

Η επίτευξη του γκολ «ξύπνησε» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Σπάτων. Ο Πανθηραϊκός οπισθοχώρησε με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο 29’, όταν ο Δουκάκης για τους γηπεδούχους με προσωπική ενέργεια από τα δεξιά, όπως επιτιθόταν ο Αήττητος, σέντραρε για τον Κρητικό ο οποίος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Ματς «φωτιά» στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, ωστόσο ούτε ο Δουκάκης αλλά ούτε και ο Κρητικός, κατάφεραν να σκοράρουν.

Ο.. νόμος του ποδοσφαίρου δεν ίσχυσε για τον Πανθηραϊκό όταν ο Ντούμος βρέθηκε φάτσα με το 1-2, με αποτέλεσμα τα πάντα να κριθούν στη φάση του 73ου λεπτού.

Δύο στα δύο για τον Κρητικό από την άσπρη βούλα

Ο Δουκάκης στο 73' κέρδισε πέναλτι για τον Αήττητο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κρητικός, ο οποίος δεν αστόχησε, δίνοντας στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, κάνοντας ταυτόχρονα και το 3 στα 3 στον 7ο Όμιλο της Γ’ εθνικής.


Διαιτητής: Μαχαίρας Ευστράτιος (Αθηνών)

ΣΚΟΡΕΡΣ: Κρητικός (29’, 73’)/ Μάνιας (12’)

Αήττητος Σπάτων (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Ζάκσον, Δουκάκης (83’ Νικλητσιώτης), Ηρακλής ( 70’ Γκούμας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα
Πανθηραϊκός (Γιώργος Αρχοντάκης): Αθανασίου, Ντούμος, Ζέλιος, Ρεπετσάς, Μπίρη, Λούκα, Φύτρος, Μάνιας, Περιάλης (75’ Παναγιωτόπουλος), Κεφαλάς, Φαμπίνιο


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ομάδες           Αποτέλεσμα
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ           1-0
ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ           0-0
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ           1-1
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ           1-2
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ           2-1

Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση από το Sportal TV

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares