Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 16:40

Μετά τη Mercedes ετοιμάζεται ο Χάμιλτον να φορέσει το στέμμα του

Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Λιούις Χάμιλτον, με τη νίκη του χθες στο Όστιν του Τέξας να εξασφαλίζει στην ομάδα του, τη Mercedes, το πρωτάθλημα των κατασκευαστών για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Δεύτερος τερμάτισε ο Φέτελ και τρίτος ο Ρσικόνεν, αμφότεροι με Ferrari.

   Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes χρειάζεται μόλις 9 βαθμούς ήτοι μία πέμπτη θέση στους εναπομείναντες τρεις αγώνες για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στο θρόνο για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Πιθανότατα αυτό θα επιτευχθεί στο Μεξικό την Κυριακή που μας έρχεται κι ο 32χρονος πρωταθλητής θα κλείσει άλλη μία σεζόν στη Mercedes με την κούπα στην αγκαλιά. Στο χθεσινό αγώνα ο Χάμιλτον είχε τον πρώτο λόγο ακόμα και μετά την προσπέραση του Σεμπάστιαν Φέτελ στην πρώτη στροφή του αγώνα.

   Ο Γερμανός προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τον αρκετά καλό ρυθμό αγώνα που είχε η Ferrari, ωστόσο ο Χάμιλτον έκανε φοβερή διαχείριση ελαστικών και με μόλις ένα pit stop, δηλαδή ένα λιγότερο από τους Φέτελ και Ραικόνεν, έφτασε μάλλον άνετα στη νίκη χωρίς να αγχωθεί. Η Scuderia από την πλευρά της είχε ένα καλό αγώνα, αποτέλεσμα που φανερώνει η εξαιρετική εμφάνιση του Κίμι Ραικόνεν που κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο.Η ιταλική ομάδα κι ο Σεμπάστιαν Φέτελ σιγά σιγά επικεντρώνουν την προσοχή τους στην επόμενη σεζόν θέλοντας να συνεχίσουν τα βήματα προόδου που πραγματοποίησαν φέτος.

   Εξαιρετικός αγώνας από το Μαξ Φερστάπεν με Red Bll, ο οποίος ενώ εκκίνησε από το πίσω μέρος του grid κατάφερε να ολοκληρώσει πολλά εντυπωσιακά προσπεράσματα και να τερματίσει τρίτος, ωστόσο δέχθηκε μία ποινή 5 δευτερολέπτων για το προσπέρασμα εκτός ορίων πίστας στην στροφή 19 στον τελευταίο γύρο, με αποτέλεσμα να πάρει τους 12 βαθμούς της τέταρτης θέσης. Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Κάρλος Σάινθ Τζ. με Renault, καθώς ο Ισπανός κατέκτησε την έβδομη θέση στον πρώτο του αγώνα με τη γαλλική ομάδα.

   Επόμενος αγώνας σε 6 ημέρες στο Αυτοκινητοδρόμιο Χερμάνος Ροντρίγκεζ με τον Χάμιλτον να ετοιμάζεται να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Φαίνεται ότι η επίσκεψη του Γιουσείν Μπολτ και του πρώην Προέδρου των Η.Π.Α., Μπιλ Κλίντον, λειτούργησαν ευεργετικά για το σταρ της Mercedes.

Follow me on Twitter: @alextataris

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares